24.6.2013

Päivän pitsinen asu ja pari hutihankintaa

Aloitetaan onnistumisista, joita olivat päivän asu ja MarcO'Polon untsikkaliivi Stockan alesta.

Päivän asu: toppi Oùi, hame Esprit, vyöstä ei hajuakaan, kengät Sam Edelman

Asu sai kehuja, ja olin itsekin tyytyväinen kovin rohkeaan yhdistelmääni :-) Hame on muuten uusi; olin tässä taannoin Sellossa viettämässä vapaailtaa (wooohoo, living it large!) ja tämä oli illan ainoa löytöni Espritiltä. Lähiöäidin pieniä iloja. Hametta olisi ollut myös pinkkinä, ja sekin oli tosi veikeä; mun kokoa ei enää ollut, ja ehkä mulla onkin jo ihan tarpeeksi väriä muissa vaatteissa nyt vähäksi aikaa...

Uskallan ennustaa, että untsikkaliivistä tulee kesän käytetyin vaatekappaleeni, niin ihanan kevyt ja pehmoinen se on. Olen ikuinen palelija, joten ei varmaankaan ole sellaista iltaa/päivää/aamua veneellä, etteikö tekisi mieli pukea tuota päälle. Sopii hyvin uusien pinkkien varvastossujen kanssa, vai mitä :-)

Sen sijaan my-wardrobe.comin paketti oli pettymys :-( Mekko on ihan ok, mutta olisinko ostanut sen kaupasta 180 euron hintaan sovitettuani sitä ensin? Tai olisinko edes vienyt sovituskoppiin asti? Tuskinpa vain, joten se lähtee palautukseen. Laukun suhteen olen ihan kahden vaiheilla, sillä sekin on ihan kiva, mutta hihna on kummallisen lyhyt - olisinko ostanut tuotakaan kaupasta? Saisinko Stockalta loppurysäyksestä mieleisemmän ja vieläpä halvempaan hintaan? Onko se, että laukku on kallis palauttaa (painonsa takia) tarpeeksi hyvä syy pitää se ja maksaa 120€? Väri on kyllä hyvä!


Joo, enköhän vastannut itselleni tarpeeksi selkeästi tuossa yllä... Aina ei voi voittaa!

Tänään on ollut hauska päivä, sillä ehdin lounaalle, enkä ihan mihin tahansa Amicaan, vaan Maxilliin, joka ei petä koskaan. Vuohenjuustoburgeri oli täysin hintansa väärti, ja oli ihana viettää pieni hetki poissa toimistolta hyvän ruoan äärellä. Ihan kohta vedän ratsastushousut jalkaan ja lähden iltatunnille (onneksi ei ole ihan helle!), joten hauskanpito jatkuu. Kivaa iltaa teillekin!

16 kommenttia:

  1. Laukku on kyllä tosi kauniin värinen, mutta jos ei muuten natsaa niin eihän sille mitään voi. Päivän asu on ollut hieno! Värit, kuosit ja leikkaukset, kaikki toimii. Jään pohdiskelemaan tuota hametta tykönäni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan nyt kuitenkin pitää sen laukun, ei siitä haittakaan ole :-) Hame maksoi muistaakseni 69€ - ja voihan se olla kohta alennuksessakin! Rakennat siitä sitten oman combosi, jota voin ihastella.

      Poista
  2. Aina ei ostokset onnistu... ja nettikaupoissa saa valokuvat näyttämään vaikka mustan jätesäkinkin houkuttelevalta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. So true! Pitäisi aina katsoa mahdolliset esittelyvideot, joista näkee paremmin, miten vaate istuu päällä.

      Poista
  3. Onpa ihana laukku. PS. Mä taisin vahingossa ostaa ALEsta sen Espritin pitsisen neuleen... pitääkin tarkastaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Se oli vahinko! Kuten ne neljä muutakin paitaa jotka tarttui Booztin alesta mukaan...

      Poista
    2. Älä välitä, vahinkoja sattuu kaikille (mulle aika usein...)! Mutta että yhteensä viisi paitaa?!

      Poista
  4. Tykkään tuosta päivän asun hameesta, haluaisin tuon tyylisen omaankin kaappiini,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt marssit Selloon ostamaan samanlaisen! Sullahan oli sen pinkki kausi :-)

      Poista
  5. Hame on kiva, enkä yhtään ihmettle että sait asustasi kehuja :) Tosiaan aina ei voi onnistaa, siitä todisteena uusi blogikirppikseni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Blogikirppis ei muuten ole yhtään huono idea...

      Poista
  6. Ihana asukokonaisuus! Tykkään kovasti, en yhtään ihmettele, että sait kehuja. Minäkin kehun :)

    VastaaPoista
  7. Ihan mielettömän ihana asu! Minä aina välillä yritän yhdistää eri kuoseja ja printtejä keskenään, mutta en onnistu ollenkaan. Tässä asussa kuosit sopivat todella hyvin yhteen! Missä on se tykkäysnappi jota voisi peukuttaa sata kertaa :)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...