26.8.2015

Copycat

Hola, hola ja hyvää alkuiltaa!

Hyppään suoraan vaateasioihin, sillä olen aivan täpinöissäni uusista kengistäni! Ihastuin viime vuonna Aquazzuran Belgravia -malliin ja hitusen jopa harkitsin sellaisten tilaamista, mutta nehän loppuivat ihan koko maailmasta about nanosekunnissä. Sen jälkeen kaikki muutkin merkit ovat tuoneet omia nyörikenkiään myyntiin pitkin vuotta, ja olen koko ajan ajatellut tilaavani sellaiset, kunhan nyt ehdin. Tämä viikko oli töissä erityisen stressaava ja kurja, ja kun pitkän päivän päätteeksi satuin avaamaan Bodenin uutiskirjeen, jossa näin nämä kuvan korkkarit (eivät mitenkään ihan suora Aquazzura-kopio, mutta näkee kyllä, mistä inspiraatiota on haettu), ei tarvinnut taas empiä hetkeäkään. Ja hei, -10% alessakin vielä!

Varsin korkeathan nuo korot ovat, ihan siinä oman luontevan kävelytaitoni äärirajoilla, mutta lähinnä aionkin seisoskella kengissä drinkki kädessäni tai istuskella elegantisti (drinkki kädessäni) :-D

Mekko on kesän alennusmyynneistä tilattu Bruuns Bazaarin malli - joka ulottuu ilman vyötä puolipohkeeseen, mikä on tikkusäärisiä ja gasellinomaisia huippumalleja lukuunottamatta kaikille naisille hyvinkin epäimarteleva pituus. Vyön avulla mekosta tulee kuitenkin aivan eri henkinen ja näköinen. Matsku on himmeästi hohtavaa, se ei tuosta kuvasta oikein välity, eivätkä liioin erotu olkapään kultaiset vetoketjut.

Nyt on siis taas uusi [musta] juhla-asu hankittu, ja vielä pitäisi olla lisää ihania kemuja kalenterissa, jotta pääsisin patsastelemaan uutuuksissani... Toivon saavani ensi viikon Gloria Fashion Show'hun lipun: ne ovat aivan kiven alla, ja vaikka jo kerran mulle sellainen luvattiin, alan tässä himppasen verran huolestumaan, kun virallista kutsua ei ole kuulunut. Näytös oli viime vuonna tosi hieno, joten toivon kovasti, että edes viime hetken peruutuspaikka koituisi onnekseni. Onko joku muu menossa?

Tänä viikonloppuna olisi vielä tarkoitus ottaa kesän rippeistä kaikki ilo irti veneilemällä. Tässä on ollut vielä aivan mahtavia, aurinkoisia iltoja, ja olemme käyneet syömässä/juomassa mm. Hernesaaren rannassa, Skifferissä, Långvikissä ja Haukilahden paviljongissa - vielä olisi käymättä mm. Pentala ja Lonna, joten toivotaan, että suotuisia säitä olisi tarjolla pitkälle syyskuuhuun!

4 kommenttia:

 1. Nätit kengät, toivottavasti niille tulee hyvin ulkoilutusmahdollisuuksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niitä toivon syksyn pimenevien iltojen iloksi useita!

   Poista
 2. Wow uoea asu ja noi kengät ! Tekis mieli tulla Glorian fashion show, mutta luultavasti en ole Hesassa silloin. Voi harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Ja harmi, ettei nähdä GFS:ssä - jos nyt itsekään pääsen sinne...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...