21.11.2015

Uutta mustaa

Iloista lauantai-iltaa! Kuten kuvasta näkyy, mulla on uusi neule. Se on mustaa kasmiria. Siinä on myös hentoiset vinottaiset kuviot vähän erilaista neulosta kuin muualla, mutta niitä kamera ei enää iltahämärissä jaksanut poimia esiin. Vähän pidempi malli tuntuu neuleissa taas kivalta vaihtelulta, vaikkei sovikaan kuin kapeiden housujen tai hameen kanssa. Ja muistin juuri, että mulla on myös By Malene Birgeriltä vähän pidempi neule odottamassa viileämpiä kelejä - nyt voisi varmaan kaivaa sen esiin, sillä täällä Espoossakin satelee jotakin rännänsekaista, joka ehkä muuttuu ihan oikeaksi lumeksi ihan pian.

Lisäksi mulla on uusi rannekoru: se tuli samassa paketissa mustan neuleen kanssa, ja lainasin jostakin fiinimmästä blogista tuon stailausidean ja puin korun neuleen hihan päälle - ajattelin tehdä niin jatkossa useamminkin, sillä suotta niitä koruja jemmaa hihojen alla piilossa, kun niitä voisi pitää tuolla tavalla koko kansan nähtävillä!

neule Diane von Furstenberg, koru Kenneth Jay Lane
Mulla on näemmä myös paljon
ikäistäni vanhemman naisen kädet!!!
Haluaisin tähän sen "kauhistunut"-emojin.
Mulla on myös vastalakatut kynnet (Sally Hansenin Miracle Gel, kestää mulla parisen päivää vaikka luvataan pari viikkoa), ja siinäpä onkin päivän suurin saavutus. No, katsoin myös Netflixistä The Americans -sarjan loppuun, eli tänään taisi mennä ainakin neljä jaksoa. Sille muuten lämpimät suositukset, jos tykkäät vakoilujännäreistä!

Syy tähän laiskotteluun on se, että koirallamme on joku vatsapöpö, ja sen lisäksi että valvoin aamuyöllä tunnin sen kanssa, olen siivoillut sen oksennuksia pitkin päivää - ja sitä hommaa voi tehdä ihan hyvin yökkärit päällä. Raukkaparka on aika apeana (ja nälkäisenä), kun mikään ruoka ei pysy sisällä, ihan sääliksi käy.

Samalla tuli todettua, että olen aivan liian vanha yöheräämisiin, sillä eka huono yö koiran kanssa oli jo torstaita vasten, ja vitsit, miten väsynyt olinkaan, valvottuani yöllä 03-04 - työpäivä oli lähes sietämättömän pitkä, ajatukset sumeat ja olo muutenkin aika kamala. Tsemppiä vaan kaikille yli nelikymppisenä lapsia saaville!

Totaalinen löhöily ja rentoilu tekivät kyllä mulle itse asiassa tosi hyvää, sillä vaikka aina väitän, etten juuri ota työasioista kierroksia, olen nyt päästänyt hienoisen stressin hiipimään elämääni. Kiire ei sinällään todellakaan ole mikään uusi tuttavuus, mutta vatsaan on pesiytynyt sellainen pieni solmu, joka kiristyy kiristymistään ja jopa häiritsee nukahtamista joskus iltaisin. Osin se johtuu kyllä ihan siitä, että työviikkoja on ennen joululomaa jäljellä enää kolme (!), ja tämä tilannehan toistuu joka vuosi aivan samanalaisena, vaikka nyt lähdemmekin reissuun poikkeuksellisen aikaisin.  Oman twistinsä loppuvuoteen on tuonut myös se, että yt-neuvottelujen jälkimainingeissa on ollut vielä aika paljon selviteltävää: kaikki eivät ole omaksuneet uusia työprosesseja vieläkään, ja niitä on sitten jumpattu ja setvitty kaikkien muiden töiden päälle, mikä on henkisestikin aika kuormittavaa.

No, kohta ollaan jo vuoden 2016 puolella ja päästään aloittamaan moni projekti ikään kuin puhtaalta pöydältä, mikä tuntuu jo ajatuksenakin tosi virkistävältä. Pikkujouluissa saan varmaan kuunnella vielä useampia avautumisia (tiedättehän ne sä oot kyllä muuten ihan hyvä tyyppi, mutta... ), mutta ne ovat jokaisen esimiehen risti aina kun on ilmaista alkoholia tarjolla :-D

Siirynkin tästä oman ilmaisen alkoholini pariin, sillä kuulen keittiöstä kuohuviinin kepeän kutsun. Heippa!

P.S. Se instassa nähty harmaa See by Chloén laukku ei ollut tarpeeksi täydellinen, joten päätin palauttaa sen ja odottaa, että se täysin täydellinen osuu kohdalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...