4.10.2016

Harmaan huomassa

Iltaa! Telkkarissa pyörii Enstreffit alttarilla ja muistin juuri, että mulla on koneella viime viikon asukuvia, jotka olisi hyvä julkaista ennen kuin jää peittää maan.

neuletakki Tiger of Sweden
toppi By Malene Birger
koru Cos
farkut rag & bone
kengät Just Ballerinas

Ostin tämän neuletakin jo kauan sitten (tämä on se, jota kuvailin pehmoiseksi kuin pupu), ja se näyttää edelleen olevan kovaa huutoa tänä talvena - toki jos olisin übertrendikäs, olisi neuleen pituus ainakin polviin, mutta se taas ei mielestäni ole kaikkein pukevin look näin lyhyenlännälle. Tällä siis mennään ainakin yksi kausi vielä!

Ihan pieni asia, mutta valkoisen tuominen mukaan omaan pukeutumiseen on tuonut siihen paljon raikkautta - tämäkin perusasu on aika lailla erinäköinen näin kuin mustan topin kanssa. Niinpä tilasin Cosilta lempparitoppini (nyt alennuksessa!) vielä valkoisenakin - toki otin varmuuden vuoksi vielä yhden mustankin, sillä sen lisäksi että toppi on kiva päällä, olen saanut siitä [t-paidaksi] yllättävän paljon kehuja.

Eivätkä ne shoppailut siihen pääty, sillä oli ihan pakko saada uudet mustat, matalat kengät; Pretty Ballerinas on suorastaan yliedustettu kenkäkaapissani, ja sinne päädyin nytkin ostoksille. Valinnanvaraa olisi ollut vaikka kuinka paljon (ja ostoskorissa olikin parhaimmillaan kolmet kengät...), mutta näihin nyt sitten päädyin.

Ja joo, odottelen postista vielä uusia nilkkureita (&OtherStories), lapselle talvikenkiä (H&M) ja itselleni vielä kisahousuja, sillä ilmoittauduin hetken mielijohteesta estekisoihin - hui kamala!

Jännittää siis, mutta ihan hyvällä tavalla: perusarjen keskellä tekee tosi hyvää haastaa itseään ja rohkaistua epämukavuusalueelle, sillä tunne onnistuneen suorituksen jälkeen on aivan mahtava! Sijoittuminen on minulle aivan toissarvoista: olen tyytyväinen, jos muistan radan oikein ja ratsastan sen suht. tyylikkäästi ja virheittä (eli ilman pudotuksia). Omaa haastetta kisoihin tuo vielä se, etten ole koskaan hypännyt valitsemallani hevosella, mutta onneksi kyseessä on hyvinkin luotettava ja suoritusvarma tyyppi, joten olen ihan luottavainen :-D

Uni tulee kyllä silmään heti kun pääni kohtaa tyynyn, joten nyt on hyvä hetki toivotella taas hyvät yöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...