12.11.2016

Pretty in pink

neule Cos | huivi Day Birger Mikkelsen
housut Banana Republic | nilkkurit &OtherStories
Cos ei pettänyt taaskaan: tämä kasmirneule on mitä pehmoisin ja ihanin. Arvoin pitkään harmaan ja tämän vanhan roosan välillä (oikeasti olisin halunnut molemmat), mutta sitten onneksi muistin ostaneeni ihan vähän aikaa sitten Malou C:ltä harmaan neuleen  -jota olen siis pitänyt tosi paljon, mutta joka juuri sillä ostohetkellä jotenkin pääsi unohtumaan.

Jalassa on viime vuonna hankitut tekonahkapöksyt, jotka ovat edelleen tosi mieleiset. Olen jopa saanut ne uuteen nousuun, tuntuu että nyt kaapista löytyy paljonkin näiden kanssa sopivia yläosia. Lisäksi on ollut jopa yllättävää, että tekonahka ei olekaan kylmä materiaali - olin ennen kuvitellut, että se olisi sitä. Hiplailin kyllä Stockan poistorekissä roikkuneita Marimekon ihan oikeita nahkahousuja pitkään, mutta vaikka ne olivat mielettömän ihanaa, pehmeää nahkaa, en vain mitenkään voinut perustella itselleni niiden hankkimista, (kun kerran on jo nämä feikit) ja sinne ne jäivät.

Tämä viikko on ollut taas aikamoista säätöä ja säntäilyä, ja välillä tuntuu siltä, että koko tämä työn, arjen ja perheen menojen kanssa tasapainottelu pysyy vain hentoisen langan varassa kasassa... Tiistaina olin unohtanut merkitä kalenteriin vanhempainvartin koululla (ensimmäinen laatuaan yläasteella), ja jouduin sitten siirtämään iltapäivän palavereita loppuviikolle. Ja tietysti töissä on muutenkin tosi kiireistä, kaiken maailman superurgenteja selvityspyyntöjä ja -projekteja on kasaantunut vähän liiaksikin. Torstaina pojalle nousi korkea kuume, ja perjantaina olin vain puoli päivää töissä, kun vuorottelimme miehen kanssa kotona; 13-vuotiaan kanssa ei saisi virallisesti enää jäädä kotiin, mutta yli 40C kuume on jo niin vakava paikka, ettei tuntunut oikealta jättää häntä yksin kotiin. Kaiken lisäksi olin edellisen yön rikkonaisten unien jäljiltä niin väsynyt, että vaikka olin listannut erilaisia töitä itselleni kotitoimistolle, nukahdin vahingossa,enkä saanut mitään tehtyä. Enkä kyllä ole tehnyt vieläkään, vaikka tänään olisi periaatteessa ollut aikaa - kaikki odottaa siis maanantaina konttorilla, eivätkä deadlinet ole tietenkään siirtyneet yhtään eteenpäin. Kurjinta on kuitenkin se, että poika on edelleen kipeä, ja kuume nousee useamman kerran päivässä yli 40C :-( Huomisen isänpäivän suunnitelmat menivät uusiksi - olin jo salaa niin ylpeä siitä, että olin kerrankin muistanut ajoissa tehdä ravintolavarauksen illaksi, mutta eihän nyt sairasta lasta voi mitenkään raahata ravintolaan pönöttämään.

Nähtäväksi jää, mitä ensi viikko tuo tullessaan, mutta jotenkin juuri nyt tuntuu siltä, ettei siitä tule ihan iisi...

2 kommenttia:

 1. Kiva yhdistelmä!
  Paranemista pojalle, onpa kova kuume. Ei lasta voi yksin jättää tuollaisen taudin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tara! Poika on onneksi taas terve - ja olisinkin jo vähän hermostunut, jos noin kova kuume olisi jatkunut vielä useamman päivän...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...