17.12.2016

Isä-Pelletierin pyykkäys

Pieni vinkki arjen ja pyykinpesun kohottamiseksi: pyykkietikka. Tai ehkä oikeammin huuhteluetikka.


Ihan tavallisen etikan monipuoliset ominaisuudet (poistaa hajuja, puhdistaa) ovat varmaan kaikille tuttuja, mutta tämä hieman ylellisempi versio toimittaa pyykinpesussa huuhteluaineen virkaa ja jättää pyykkiin pehmeän tunnun lisäksi myös sopivan vienon tuoksun. Tuoksuvaihtoehtoja on monia (mm. Powder Puff, Tea, Cotton), oma valintani oli tietysti suuri lempparini Verbena, jota suosin myös saippuoissa ja huonetuoksuissa.

Uitin etikassa myös ratsastuskypäräni, joka on ahkerasta pesusta huolimatta hieman tunkkaisen hajuinen (miten jotkut selviävät urheilusta ilman hiestä täysin läpimärkää päätä?!), ja tämä auttoi siihenkin. Ja niin, pesuetikka on myös todella riittoisaa: huuhteluun käytetään vain yksi ruokalusikallinen.

Ihastuin tuotteeseen niin, että hankin sitä joululahjaksi vähän joka puolelle :-) Vähän ensin arvoin, onko ok antaa siivoustuotteita lahjaksi, mutta sitten järkeilin,että jos tämä kelpaisi minulle, kai se kelpaisi kavereillenikin? Mitä mieltä sinä olet: olisitko pettynyt vai otettu?

4 kommenttia:

 1. Minulla on myös tuota ja lisäksi samaan sarjaan kuuluvaa silityssuihketta, joka toimii esim. silkkipaidoissa jopa niin, että ei tarvitse edes välttämättä silittää;)

  VastaaPoista
 2. En ole kuulluutkaan tuosta; siis etikan eduista kyllä...Pitää ehdottomasti kokeilla, ja onhan pullokin niin kaunis, että sopii hyvin pyykkinurkkamme hyllylle. Kiva vinkki, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, lisäpisteet sekä ekologisuudesta että kauniista putelista :-D

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...