16.12.2012

COSin mekkojen ylistystä (taas...) ja heipat hetkeksi

Koko aamupäivä on mennyt silittämisen ja pakkaamisen merkeissä, ja kuitenkin yhtäkkiä huomasin istuvani tässä koneella kuolaamassa COSin uusia mekkoja. Ihania, kohtuuhintaisia ja niin mun näköisiä!Tuon harmaan (alarivissä oikealla) taidan ostaa, sillä olkavarret peittäviä juhlamekkoja ei ole liiemmälti tarjolla, joten silloin pitäisi tarttua tilaisuuteen, kun joku hyvä osuu kohdalle! Maltan nyt toistaiseksi mieleni ja odotan alennusmyyntiä, joka toivottavasti koskee tuotakin mallia.

Tämä COSin neulemekko (kuva oikealla) on ollut tämän syksyn parhaita hankintojani, sillä se on ollut päällä varmaan kerran viikossa - yleensä mikään vaate ei ole niin kovassa rotaatiossa, mutta tuo on vain tosi vaivaton vetää päälle ja siinä on myös mukava olla. Ison korun tai näyttävän huivin kanssa se saa enemmän luonnetta, koska kieltämättä tummansininen suora neulemekko on aika pliisu...

Lohduttaa muuten, että se on COSinkin kuvassa noin olemattoman näköinen, sillä olen itse harmitellut, miten älyttömän vaikea sitä on kuvata ilman että se näyttäisi juuri tuollaiselta tummalta pötkylältä, vaikka oikeasti siinä on aika hauska, vähän bukleemainen struktuuri!

No niin, nyt täytyy taas jatkaa hommia, joten blogi hiljenee ainakin postausten osalta vähäksi aikaa. Jos jotakin kivaa kirjoiteltavaa tai näytettävää löytyy reissun päältä, voin naputella iltojen kuluksi pari postausta, mutta lupaan, etten pitkästytä teitä kuoliaaksi jokapäiväisillä rantamaisemakuvillani!Iso kiitos jo tässä vaiheessa kaikille teille lukijoilleni koko menneestä vuodesta! Te teette tästä hommasta paljon antoisampaa kommentoimalla ja osallistumalla, sillä eihän sitä kovin pitkään ihan yksinään ja yksipuolisesti jaksaisi tänne kirjoitella.

Rauhaisaa joulunodotusta ja joulua teille kaikille, missä ikinä juhlapyhiänne vietättekään! Uuden vuoden toivotukset ehdin varmaan päivittämään tänne blogiin vielä myöhemmin, joten siihen asti sayonara!

10 kommenttia:

 1. Mä luotan ryppyjen siliävän kosteassa ilmanalassa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei huono vaihtoehto sekään, aika fiksusti ajateltu!

   Poista
 2. Mukavaa lomaa.

  Minusta on ihana lukea lomapostauksia ja jaksan tuijotella vaikka kuinka monet palmurantakuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Eiköhän multa pari lomapostausta tule ihan väkisinkin ;-)

   Poista
 3. Oikein ihanaa matkaa ja joulua sinne kaukomaille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja teille mukavaa Suomen lomaa!

   Poista
 4. Oi ei, en ole ehtinyt mukaan sun lähtötunnelmiin ja nyt sä jo lähdet! :-D

  Ei vaan - nauttikaa ja levätkää! Ja onnea sille, että pääsette tätä loppumatonta lumisadetta pakoon... Ja hyvää jouluakin jo toivottelen, jos et enää linjoille ehdi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lähtötunnelmat on täynnä kiirettä ja stressiä, joten ihan hyvä jos olet välttynyt niiltä :-) Vaan kohta ollaan koneessa kuoharit kädessä ja sitten hengähdän oikein syvään!

   Hyvää joulua teillekin!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...