20.12.2012

Himoshoppaaja Thaimaassa

Vielä ei tule maisemakuvakavalkaadia, mutta katu-uskottavuuden vuoksi räpsäisin parvekkeelta edes yhden kuvan. Sää on tänään tällainen puolipilvinen, joten ihan koko komeudessaan hotellialue ei nyt näyttäydy - mutta ei pöllömmät näkymät, vai mitä?!


Matka tänne Thaimaahan olisi voinut sujua mukavamminkin, sillä pojalle nousi yölennon aikana tosi korkea kuume ja lääkkeistä (pieni ihme sekin, että olin pakannut ne käsimatkatavaroihin!) huolimatta meillä oli kaikilla varsin tukalat oltavat. Nyt flunssa on kaiken lisäksi tarttunut minuunkin, joten vähän hissutellen on mennyt tämä loman alku. En silti valita, sillä hotelli on aivan super, olemme nukkuneet yhdentoista tunnin yöunia ja syöneet hyvää ruokaa - ja loma on vasta aluillaan!

Aktivoiduin bloggamaan juuri nyt kuitenkin aivan erityisestä syystä: Malene Birgerillä on kaikki -40% vain tänään koodilla PRE40SALE ja omaan ostoskoriini napsahtivat nämä jo kauan ihastelemani vaatteet:


Niin vain onnistuu shoppailu mistä päin maailmaa tahansa - ja meidän perheessä se on vieläpä mies, jonka ehdoton vaatimus on, että hotellistamme löytyy aina ilmainen wifi. Little does he know :-)

Siinäpä lyhyet kuulumiset tällä kertaa, voikaa hyvin!

Posted via DraftCraft app

1 kommentti:

  1. Voi itku, nuo sairastamiset reissulla ovat aina inhottavia! Toivottavasti suurin osa matkasta menisi kuitenkin terveenä!

    Ja onpa hyvä tosiaan, että pääset alennuksetkin hyödyntämään ;)

    Minä häviän nyt hetkeksi joulumaahan, joten..

    ** Oikein rentoa ja lämmintä joulua teille! **

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...