27.12.2013

Päivän ostokset

Hain "aamulla" (nukuin peräti yhteentoista!) väsyneen ja haisevan koiran kennelistä - onnellisen väsyneen, sillä se oli kuulemma leikkinyt päivittäin toisen parsonin kanssa, ja sehän on koiralle ihan parasta liikuntaa ja rasitusta. Tyyppi oli niin kaikkensa antanut, ettei jaksanut edes lähteä kävelylle, mikä on vallan poikkeuksellista - toki vesisateellakin saattoi olla osuutensa asiassa (vaikka koiralla olikin hieno uusi Rukkan sadetakki päällä)...

Leikkimisen lisäksi sopivaa puhdetta oli tuonut oman sängyn totaalinen demolition, siitä ei nimittäin ollut enää montaa langansäiettä jäljellä. Seuraavaksi koira saa jonkun vanhan viltin alleen, neljättä sänkyä en enää anna sinne tuhottavaksi! (Ja joo, en näköjään opi omista virheistäni kamalan nopeasti - mutta kun kuvittelin, että koira olisi jo vähän vanhempi ja viisampi, eikä sortuisi moisiin tyhmyyksiin enää...)

Päivä on ollut sopivasti saamaton; pari koneellista pyykkiä sain pestyä ja vähän laiteltua tavaroita paikoilleen, mutta aika paljon on vielä hommaa jäljellä - onneksi on näitä lomapäiviäkin vielä rutkasti, niin ei mene ihan ylisuorittamiseksi :-) Ja onneksi siivoojat olivat käyneet lomamme aikana siistimässä kodin taas asuttavaan kuntoon, niin ei tarvinnut heti ryhtyä ikäviin siivoushommiinkaan.

Parit aleostoksetkin tuli tästä sohvalta käsin tehtyä: pojalle ulkovaatetta Polarn O. Pyretiltä ja itselleni ihan uskomaton löytö, eli nämä jo kauan sitten bongaamani, mutta liian kalliina pitämäni Filippan K:n kengät.

Softshelltakki ja kevyttoppis Aero Polarn O. Pyret | Shirlee -korkkarit Filippa K 

Myönnettäköön, ettei mokka ole maailman kätevin kenkämateriaali, mutta jos nuo suinkin ovat sopivan kokoiset ja hyvän tuntuiset, ei ole epäilystäkään, ettenkö pitäisi niitä! Rohkeampi olisi valinnut tarjolla olleen tosi kauniin pullonvihreän värin, mutta olin ehkä vähän liiankin järkevä ja otin tuon perusmustan. Oliko tyhmästi valittu?!

Ostin pojalle vuosi sitten ekan tuollaisen Aero-takin ennen Alppi-matkaamme. Se oli kaikkea muuta kuin suurmenestys, sillä hän ei alkuun suostunut laittamaan sitä päällensä ollenkaan, koska "näytti ihan tyhmältä ja paksulta". Sitten vastaavanlaisia takkeja alkoi kesän jälkeen ilmaantumaan kavereillekin, ja yhtäkkiä takki olikin ihan ok. Kaiken lisäksi huomasin, että sen saa neppareilla kiinni PoPin kuoritakkiin, mikä sinetöi sen käyttöarvon: tuolla yhdistelmällä tarkenisi ulkona vieläkin ihan mainiosti, kun nämä kelit nyt ovat mitä ovat...

Tuntuu vähän hassulta ja oikein kivalta, että mulla on vieläkin melkein viikko lomaa jäljellä, eli menen vasta uudenvuoden jälkeen töihin - tässähän ehtii vaikka mitä! Olin alunperin ajatellut, että menisimme laskettelemaan, mutta harmikseni huomasin, että Vihdin rinteet on jouduttu sulkemaan kokonaan ja esim. Sappeellakin on vain kolme rinnettä auki. Höh, mikä onneton talvi!

4 kommenttia:

 1. Tänne meille vaan! Messilä on ainakin toistaiseksi auki :D

  Ihanat kengät! Ja tosiaan, tuo kevyttoppis + kuoritakki olisi juuri sopiva yhdistelmä näillä keleillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Messilässäkään ole kuin neljä rinnettä auki, ihan tyhmää! Toivotaan, että kengät ovat yhtä kivat kuin mitä nyt kuvittelen - joskus on mennyt vähän pieleenkin ;-)

   Poista
 2. Kauniit kengät ja kyllä mokka on ihan hyvä materiaali muttei tietysti vesisateella ;) Mukavaa loman jatkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sitä vesisadetta nyt vain tuntuu riittävän :-( Kivaa viikonloppua sinullekin!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...