17.6.2014

Jostain se on aloitettava

...nimittäin Nykin ostosten purku :-) 

Tässä ekana ehkä haastavin hankintani. Löysin kyllä kengät heti ensimmäisen iltana, kun harhailin ympäri kaupunkia pitääkseni itseni hereillä tarpeeksi pitkään (länteen päin on niin paljon vaikeampi matkustaa kuin itään!), mutta oikeaa kokoa ei meinannut löytyä sitten millään. Lopulta sain hyvää palvelua Columbus Circlen liikkeestä, kun he ystävällisesti varasivat viimeisen sopivan parin - toiselta puolen Manhattania. Sitten suhattiin taksilla Flatironin suuntaan näitä hakemaan, joten kengille tuli vielä vähän ylimääräistäkin hintaa... Mutta ovat kyllä joka dollarin väärtit, sillä ovat ihan "mun näköiset" ja kaiken lisäksi aivan huiput jalassa: jos kengillä pystyy tallustelemaan ilman sukkia ja hieman turvonnein jaloin yhtään pidemmän matkan, tietää löytäneensä kultaa!



Lisäksi ostin Cole Haanilta tässä yllä näkyvän rannekorun, jota tulikin sitten käytettyä loppuloma varsin aktiivisesti - minkäs kanssa tuollainen siro musta koru nyt ei sopisi!

paita Whistles
housut Lindex
kengät Cole Haan
Tässä kaupanpäällisiksi vielä asukuva - kerrankin ihan saman päivän aikana, eikä mitään männäviikon räpsyjä!

Nyt oli kerrankin todellinen syy kropata kasvot pois kuvasta, sillä mun kasvoihin ilmestyi sunnuntaina joku aivan järkyttävä ihoreaktio: molemmat posket, etenkin silmäkulmat, helottavat aivan punaisina ja turvonneina, ja kasvoissa on korvia myöten näppylöitä/ vesikelloja. Ekan päivän ne olivat vain kipeitä, mutta nyt ne alkoivat kutisemaan ja iho kuoriutumaan. Voitte vain kuvitella, miltä näytän (tai itse asiassa ette varmaan edes voi...) :-(

En millään keksi, mikä olisi voinut aiheuttaa allergian (jos se nyt sitä on), sillä en käyttänyt meikkiä koko viikonloppuna, syönyt mitään uutta tai ihmeellistä tai käsitellyt vaarallisia kemikaaleja. Hain kyllä pihalta pari syreeninoksaa maljakkoon, mutta tuskinpa nyt niistäkään voisi aivan yhtäkkiä tulla tällaista, kun ei ennenkään ole ollut mitään?! Täysi mysteeri!

Sain lääkäriveljeltäni puhelinkonsultaationa ohjeen syödä antihistamiinia ensihätään, mutta jollei tilanne ole torstaihin mennessä rauhoittunut, yritän päästä ihotautilääkärille - huomenna en vain kertakaikkiaan ehdi, eikä tässä nyt mikään hengenhätä ole, vaikka aivan friikiltä näytänkin. Ja sillä välin sumuttelen Vichyn ja La Roche-Posayn lähdevesiä kasvoilleni ja toivon ihmeparantumista.

Voikaa te paremmin, mukavaa iltaa!

15 kommenttia:

  1. Upeat kengät!! Ja aivan minun näköiseni myös. Mistähän moiset saisin, kun ei ole just (nytkään) Nykin reissua tiedossa? :)

    Ja tuo ihottuma, voi rähmä. Tiedän niin tunteen, kun ei ehdi edes lääkäriin ja toivoo vain sitä ihmeparantumista. Sitä siis toivotaan sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rähmä oli ihan hyvä sana kuvaamaan tilannetta :-O

      Tänään alkoi netaporter.comin ale ja aika monta muutakin on päällä, joten eiköhän sulle löydy vastaavat hyvään hintaan!

      Poista
  2. Kauniit kengät! Kyllä noiden takia kannatti vähän matkustellakin;)
    Ja muutenkin kiva asu - tuo paita on kiva!
    Surku sun ihoasi - toivottavasti menee pian ohi.
    Ihosta huolimatta - oikein hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kengät! Kiitos, Hekku, haasteesta! Sain just vastattua siihen:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiva, että vastasti haasteeseen, käyn tsekkaamassa.

      Poista
  4. Kivat kengät! Voi itku, mikähän ihottuman laukaisi? Toivottavasti se menee pian ohi. Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
  5. Nuo kengät!!!! Ne on ihan huippuhienot!

    VastaaPoista
  6. Mitkä kengät! Haluan.
    Saanko esittää toiveen? Tee matkapostaus, jossa kerrot mm. majoituspaikan. Suunnitteilla on nimittäin syksylle matka Nyciin, mutta hotelli mietityttää. Olen jo etukäteen varma, että valitsemassani hotellissa on tietysti luteita. ;)
    Kiitos haasteesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, majoituspaikasta löytyy tietoa pari postausta taaksepäin: http://huesofblack.blogspot.fi/2014/06/ison-omenan-helmia.html

      Suosittelen! Myös Hudson hotel on kiva, samoin The New York Palace Hotel - aikaisempia hotelleja en enää muista... (ei ollut vielä Tripadvisoria keksitty :-D).

      Muuten ei tältä reissulta ole paljon kerrottavaa/ suositeltavaa, koska kaikki oma aika kului joko kaupoissa tai nukkuen... Mutta kysy vaikka lisää, niin yritän vastailla!

      Poista
    2. Kiitti - tutustun näihin!
      Mukavaa juhannusta toivotellen, Miia

      Poista
  7. Ooh, nyt iski kenkäkateus! Ovat kyllä hienot, ja iso plussa myöskin käyttömukavuudesta. Tsemppiä ihoreaktion kanssa, toivottavasti ei ole pitkä riesa :(

    Ihanaa juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samat toivotukset teillekin - sulla on kiva reissukin näköjään tiedossa :-)

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...