25.6.2014

Pidetään talouden pyörät pyörimässä!

Hai-saappat olisivat olleet autenttinen kenkävalinta,
mutta ne ovat jo veneessä odottelemassa.
Kävin päivällä Brondassa lounaalla (ihan ok, ei valittamista, muttei toisaalta mitään huippuhehkutuksen aiheitakaan...) ja olin pitkän ja mukavan lounaan jälkeen aika helposti houkuteltavissa ihan vain piipahtamaan Samujin liikkeeseen siihen puiston toiselle puolelle.

Lempikenkäni eivät olleet vielä alessa, mutta sen sijaan tämä harmaa villaneule oli, ja jotenkin tämä tuntui ihan oikealta hankinnalta täksi kesäksi (olen tosissani). Kun kotona puin tämän päälle kuvausta varten, en olisi enää halunnut riisua sitä pois ollenkaan, niin pehmoinen ja lämmin se on. Ja ihan varmaan tulen käyttämään tätä monena helvetin kylmänä viileämpänä iltana, kun istumme viiniä lipitellen ja maailmaa parannellen veneessä tai laiturinnokassa...

Yleisen ihanuuden lisäksi neule on vieläpä valmistettu Suomessa, joten kerrankin voin iloita siitäkin, että ostokseni avittavat nimenomaan Suomen taloutta - en siis tehnyt tätä vain itseäni, vaan koko kansantalouttamme ajatellen!

Muuten olen joutunut pysymään ostolakossa kaikista nettikauppojen huimista ale-houkutuksista huolimatta - olemme siis nyt niin pitkään pois kotoa, etten ehtisi välttämättä palauttamaan hutihankintoja ajoissa, enkä viitsi ottaa niin tyhmää riskiä, vaikka miten halvalla saisin kaikkea kivaa... Vaikeaa tämä pidättäytyminen on ollut, sitä en voi kieltää!

Tämä ilta meni taas ihan hujauksessa, joten nyt täytyy painua pehkuihin, jotta jaksaisin tsempata vielä kaksi vikaa työpäivää. Woohoo!

10 kommenttia:

 1. Joskus se vaan on naisen uhrauduttava - niinkuin nyt kansantalouttakin tukemaan;)
  Hyvin tuettu - neule on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UHRAUS, sitä sanaa mä juuri hain! Just sen mä tein!

   Poista
 2. Toi on niin oikea asenne :) Kaunis ja lämpöinen neule!

  VastaaPoista
 3. Hienoa että olet tukenut ( taas ) kansantalouttamme ;) Paita on kaunis ( olen itsekin haaveillut juuri tuosta ) ja juuri nyt niin ajankohtainen . . . :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen siitä avarakatseinen, että tuen myös monia muita kansantalouksia, mutta kyllä nyt oli ehdottomasti kotimaankin vuoro! Ja edelleen kun katson tulevan viikon säätiedotuksia, olen varma että tulen käyttämään neuletta useamman kerran...

   Poista
 4. Hienosti tuettu, neule on IHANA! Täälläkin istutaan juuri jättineule päällä, piru vie kun palelee silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä ihan kesältä tunnu... mutta ehkä jo ihan pian, keep the faith!

   Poista
 5. Mä haluun kanssa tuon! Ihana ja kun katsoo ensi viikon säätiedoitusta, niin tarvetta tuolle olisi. Onneksi on vielä 2 viikkoa mun loman alkuun. Jospa ehtisi siihen mennessä lämmetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti lämpenee mahdollisimman pian- nyt on ollut villapaidalle käyttöä...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...