4.7.2014

Osinko-ostos

Nokia maksoi eilen ylimääräisiä osinkoja, ja (ennen veroja) ne riittivät näihin juuri sopivasti alennettuihin ATP Atelierin sandaaleihin - karma!

Mustat olisivat ehkä olleet taas käytännöllisemmät, mutta repäisin nyt ja päädyin näihin harmaisiin. Osinkojen lisäksi pääni sekoitti ensimmäinen kunnon hellepäivä - vihdoinkin sain pukea shortsit jalkaan!

Olemme nyt siis Maarianhaminassa jo kolmatta päivää; ajantaju katoaa joutenollessa aika nopeasti, joten jouduin oikein miettimään, mikä päivä nyt on ja kauanko olemme täällä olleet - erittäin tervettä! Vielä ei ole kiire yhtään mihinkään, eikä näillä keleillä tee edes mieli pois, paitsi ehkä viereiseen satamaan uusien maisemien perässä :-) 

Nyt lähden tekemään sightseeingiä fillarin selästä, sillä vuokrasimme mummopyörät pariksi päiväksi - juuri sopivan leppoisaa menoa! Päivittelen lisää kuulumisia jossakin vaiheessa, ja yritän muistaa napata pari maisemakuvaakin (toistaiseksi vain ihan muutama näitä Instagram-räpsyjä plakkarissa). Upeaa kesäiltaa kaikille!5 kommenttia:

 1. Loistava ja kaunis sijoituskohde ;) Tuottaa varmasti enemmän (iloa) kuin korkoa korolle periaate ;)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ruotsalaisen kansantalouden hyväksi tällä kertaa :-D

   Poista
 3. Ihanat sandaalit, hyvin sait osingoille käyttöä :)

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...