22.7.2014

Arkisia kenkähaasteita

Tilasin loman tuoksinassa nämä Zindan kengät, heti kun heidän alensa alkoi ja tänään ne saapuivat- onneksi satuin olemaan sopivasti toimistolla, mikä tuuri! Mulla on aikaisempia Zindan kenkiä kahta kokoa, sekä 38 että 39, ja otin varmuden vuoksi isommat, koska tuntuu välillä siltä, kun jalkani vain kasvaisi kasvamistaan...
Valitettavasti nämä yksilöt tuntuivat nyt kyllä aika suurilta... Sen verran jaksan nähdä vaivaa, että tilaan vielä ne pienemmätkin kotisovitukseen ja päätän sitten, kummat pidän - ehdottomasti haluan siis jommat kummat.

Noista kuvista ei välity se, että nahassa on hentoinen ja aavistuksen kimaltava struktuuri - mutta ihan vain vähäsen, eli ovat ihan arkikäyttöön sopivat. Kunhan nyt löytäisin sen oikean kokoni mahdollisimman nopsaan!

Ja maininta myös aikaisemmasta Sigerson Morrison -kenkätilauksestani, ettette nyt vain luule, että tilailen kenkiä ihan alvariinsa: huti tuli. Kengät olivat todella kauniit, mutta aivan järjettömän kapealestiset. Yritin vimmatusti survoa varpaitani kärjen sisään, mutta koko päkiä jäi sen ulkopuolelle ja lisäksi päkiä tursusi pohjan yli myös leveyssuunnassa (eikä mulla ole mitenkään erityisen leveä jalka, vaikka se nyt siltä kuullostaakin). En taida ihan heti uskaltaa tilata kyseiseltä merkiltä mitään muutakaan, niin kummallinen mitoitus niissä oli!

Päivän asukuva on kännykän välityksellä lisätty, joten tulkoon se tähän loppuun (tekstiä ei saa rivitettyä kännykkäkuvien viereen, vai osaako joku taitavampi??).

toppi Repeat │hame Esprit kengät Zinda

4 kommenttia:

 1. Kauniit kengät ja kaunis asu.
  Mä olen hillinnyt itseäni ja ale-ostokset ovat olleet aika vähissä. Yhdet Minna Parikat kyllä polttelisivat, päätös pitää kyllä tehdä pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. muistelen kommentoineeni sun aleostoksia tässä taannoin, vai muistanko nyt ihan väärin? En minäkään nyt ihan villiksi ole heittäytynyt, on sitä nähty pahempaakin :-)

   Parikat on _investonti_, go for it! Mä en ole aikaisemmin oikein löytänyt sieltä itselleni mieluisia, mutta ne pupuballerinat ovat nyt käyneet mielessä jo useamman kerran...

   Poista
 2. Tosi kivannäköiset kengät! Ja korkokin vaikuttaa lähes maltillisen korkuiselta. Asusta tykkään myös, ihana kuosi hameessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maltillinenpa hyvinkin, kyllä noilla jaksaa seistä ja bilettää vähän pidemmänkin kaavan kautta!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...