8.10.2014

Pelastettu ilta (ja asu)

Hupsista vain, kello on puoli yksitoista ja pääsin ekaa kertaa istahtamaan tähän sohvalle läppärin kanssa - onneksi Ruotsin miljonääriäidit pelastavat keskiviikkoiltani! Juuri nyt en voi kuvitella parempaa viihdettä kuin [vähän hullun] Gunillan määrätietoisen Amerikan-valloituksen seuraaminen :-)

Päivän asun pelastuksena sen sijaan olivat nuo uudet kenkäni, jotka toivat perusvaatteisiin sopivasti särmää. Aikaisemmin olen yhdistänyt samoihin vaatteisiin tennarit, ja olo oli paljon rönttäisempi.

jakku Jaeger
toppi Cos
farkut Gap
kengät French Connection

Pitäisi varmaan miettiä nyt jo huomisenkin vaatteet valmiiksi, jotta aamun kallisarvioisia minuutteja ei kuluisi siihen, että seison vaatekaappien edessä tyhjä katse silmissäni ja pienoisen vaatepaniikin vallassa.

Samoja vaatteita en sitten millään osaa käyttää kahta perättäistä päivää, vaikkei kukaan varmaan sitä huomaisi. En muista, että olisin koskaan tehnyt niin - edes ihan lapsena, jolloin minulla ei todellakaan ollut montaa kaapillista vaatteita kuten nyt. Kuinka monta eri vaatekokonaisuutta sinä puet päällesi viikon aikana? Entä kiinnitätkö huomiota työkavereiden vaatteisiin ja osaisitko kertoa, mitä vaikka parilla eri tyypillä oli tänään päällään?

4 kommenttia:

 1. Toi Jaegerin jakku on vaan niin makee! Ihana rennontyylikäs asu.
  Minä en ollenkaan osaa valita seuraavan päivän vaatteita edellisenä iltana, olen niin tuuliviiri fiilisteni mukaan, että ei se asu enää aamulla kuitenkaan miellyttäisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä vähän sama juttu, mutta kun toisaalta ei olisi minuttiakaan aamuisin hukattavana...

   Poista
 2. Minä kyllä valitsen vaatteet illalla, mutta aamulla saatan vaihtaa mieltäni :)
  Minä en myöskään pidä samoja vaatteita koskaan kahta päivää peräkkäin. En vaan osaa. Farkut tai housut saattavat olla samat, mutta paita vaihtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan sama - jos oikein laiskottaa, otan yläkerran kaiteelta edellisen päivän housut (ne päätyvät siihen aika usein muutamaksi päiväksi "lepäämään"), mutta silloin tosiaan yläosa ja kengät vaihtuvat aivan varmasti.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...