22.10.2014

Pimeän päivän asu

Nyt alan olemaan tosi epätoivoinen, kun kuvista tulee näin suhruisia valonpuutteen takia jo tässä vaiheessa vuotta :-( Pitäisi varmaan pistää blogi tauolle huhtikuuhun asti...tai mennä vasta kympiksi töihin! Postaustahti on nyt muutenkin vähän hidastunut, koska sen lisäksi että olen itsekin turhautunut noihin onnettomiin kuviini - joita on sitten kuitenkin pakko käyttää, kun ei muitakaan ole - on tämä arjen pyöritys ollut koko syksyn tasaisesti kiihtyvää hulinaa, joka taitaa rauhoittua vasta jouluksi. Joulumatkakin on vielä/taas varaamatta, mikä toisaalta tekee valinnasta paljon helpomman, koska valinnanvaraa on paljon vähemmän :-D

Sitten tuohon pimeyden painamaan asuun: koin aamulla pienen yllätyksen, kun otin kaapista tuon neuleen ekaa kertaa käyttöön, sillä olin mielestäni ostanut sen harmaana ja se olikin tuollainen vähän liilaan taittava!? Että silleen.
neule J.Crew
housut Boss
kengät Cole Haan

Neule on muuten J.Crew'n klassikkomalli "Tippi" jonka nimeen mm. WIT-blogia pitävä Laura Fantacci vannoo, kehuen sen olevan "wardrobe essential".  No joo, onhan se ihan käypä! Housuistakin tykkään, sillä vaikka ne näyttävät tuollaisilta toimistokelvollisilta, on ne tehty niin ihanan pehmeästä ja mukavasta matskusta, että on kuin verkkareissa kulkisi.

*****

Mulla oli eilen se videohaastattelu, ja ihan hyvin meni :-) Tosin se oli siitä armollinen kuvaus, että sain ottaa niin monta ottoa, että olin itse tyytyväinen joka replaan. Vastaukseni muuttuivat kerta kerralla sujuvammiksi, joten loppujen lopuksi vedin jokaisen tasan kolme kertaa - sen jälkeen ei olisi enää pystynyt parantamaan ilman paljon perusteellisempaa harjoittelua. En ole vielä nähnyt lopputulosta, joten voi olla, että tämä kohtalaisen hyvä fiilis katoaakin sillä hetkellä, kun näen sivulta toiselle nykivän pääni ja hermostuneesti harhailevan katseeni...

Näihin kuviin ja tunnelmiin onkin kiva lopettaa; taidan syödä vielä pienen iltapalan ja mennä nukkumaan samaan aikaan tuon ihan kohta 11-vuotiaan kanssa, jotta jaksaisin vielä viikon tiukimmat kaksi työpäivää - ennen viikonlopun HIHS-rupeamaa. Moi!

2 kommenttia:

 1. Jesh, hienoa että videohaastattelu meni hyvin! You rock!
  Täälläkin manataan tuota valon puutetta, arkipäivisin ei oikein enää ehdi mitään asuja kuvailla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edelleenkään ymmärrä, miksei mies halua virittää mulle ihan kunnon kuvausstudiota vaikka tuonne takkahuoneeseen?!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...