11.11.2014

Ostolakko

Päiväni oli taas palaverintäyteinen ilman lounastaukoakaan (tosin varastin vartin ja kävin hotkaisemassa keiton - tulen tosi vihaiseksi ilman ruokaa :-D). Asun piti siis olla marathonistumista kestävä ja plussaa tuli vielä neuletakin taskuista, joihin mahtuivat niin huulipuna, kännykkä kuin luottokorttikin.

neuletakki Sibin Linnebjerg
farkut rag&bone
kengät Clarks

Sitten siihen ostolakkoon, joka varmasti tuntuu teistä aivan yhtä shokeeravalta kuin minustakin?! Onneksi kyseessä on vain reilun kuukauden shoppailutauko ja ihan vapaaehtoinkinkin hiatus: lähdemme jouluksi Miamiin, ja tuntuisi ihan hullulta ostaa mitään uutta ennen kuin pääsen kaiken kaupallisen hapatuksen alttarille kahdeksi viikoksi. Luulisin, että siellä on ihan hyvä ale-sesonkikin juuri silloin, joten täytyy nyt vähän saada rahaa fikkaan. Jos olisi fiksu, tsemppaisin vielä yhden kirppisviikon tähän väliin, jotta saan kaiken uuden mahtumaan kaappeihin palattuamme - kyllä, aion lähteä lähes tyhjän matkalaukun kanssa matkaan!

Ja toki sitä ehtii parissa viikossa tehdä paljon muutakin kuin notkua shopping malleilla, ja olemme itse asiassa koko perhe innoissaan kaikista niistä mahdollisuuksista, joita Miami Beach, Fort Lauderdale ja Orlando matkailijalle tarjoavat. Ihan tarkkaa matkaohjelmaa meillä ei kuitenkaan vielä ole, joten ottaisin oikein mielelläni vinkkejä vastaan, jos joku olisi sattunut reissaamaan siellä aiemmin?

Nyt jaksaa taas kestää tätä pimeyttäkin vähän paremmin, kun on jotakin, mitä odottaa - ja ehkä aloittamani D-vitamiinin ja raudan hevoskuurikin auttavat kohta, sillä olen kyllä ollut poikkeuksellisen väsynyt jo reilun viikon ajan. En taida olla ihan ainoa? Töissä ainakin moni on valitellut samaa olotilaa...

Ja vaikka simahdin töiden (ja pikaisen Stocka-pysähdyksen) jälkeen sohvalle, olen taas ihan valmista kauraa. Tämä päivä olkoon tässä, hyvää yötä!

10 kommenttia:

  1. Miamin loma kuulostaa niin ihanalta. Oih ja voih, minulla on lomakuume jonnekin, jossa näkee päivänvaloa. Helpotusta siihen ei ole tiedossa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan - onneksi jouluna tulee sentään paljon vapaapäiviä, vaikkei mihinkään kauemmaksi pääsisikään: fiilistelet sitten villasukissa ja kynttilöiden valossa kirjaa lukien monta päivää!

      Poista
  2. Oi loma lämmössä ja Miamin ostosparatiisissa kuulostaisi ihanalta :) Toivottavasti kuuri auttaa ja olo paranee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, viimeistään loma sitten tehköön tehtävänsä :-) Eikä tämä nyt niin vakavaa ole, mä olen joka vuosi tähän aikaan ihan tööt (Kissi Vähä-Hiilaria lainatakseni).

      Poista
  3. Teette viisaasti jos lähdette sinne tyhjillä laukuilla.Siellähän on se maailman suurin outlet-keskuskin.Olimme siellä vuosi sitten 15.12-7-1 välisen ajan, ja aikanaan asutiin Atlantassa,josta tuli käytyä jokusen kerran Floridan puolella ja Orlandossa varsinkin.Siellä on niin mielettömät ostosmahdollisuudet,että alan pikkuhiljaa muuttumaan kateudesta vihreäksi.Mutta oi nauttikaa,siellä on taatusti kaikille jotain mielenkiintoista,joten varmasti tulee antoisa matka.Oikein odotan ostospostauksia Sawgrassmillistä.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, eka kiinnekohta loma-agendalle tuli juuri päätettyä, kiitos vinkistä!

      Poista
  4. Voi jee... mä yritin houkutella perhettä matkalle (mm Miamiin) joululoman ajaksi, muttei niitä saa mihinkään... Pakko päästä mummolaan, ja pakko saada olla kotona rauhassa... Noh, ehkä sit joskus toiste! Tai noh, on tuossa tuloillaan lyhyt pyrähdys Köpikseen ennen joulua ja maaliskuussa sitten Madridiin... muttei minnekään kauas.
    Ihanaa matkaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä Köpistä ja Madridiakaan katsoisi nenänvartta pitkin, en ollenkaan!

      Poista
  5. Hei!
    Kommenttini katosi jonnekin avaruuteen(kirjoitin sen postauspäivänäsi)
    No lyhyesti uudestaan. Koska perheessäsi on myös miespuolisia, niin suosittelen korismatsia Orlandossa Amway-areenalla. Mieleton tunnelma ja väliaikashowt. Äitikin viihtyy vaikkei korisksesta pitäisikään.Näin keräät pisteitä ja jaksamista shoppailuun miespuolisilta :) Ja sitten, kun menette Sawgrassmillsiin niin pistäpä pojat illalla katsomaan NHL matsia siihen viereiseen pytinkiin, niin saat taas oivallisesti itsellesi jatkoaikaa shoppailulle. Kaupat ei ihan heti lopu siinä alueella. Muistaakseni pelit loppuivat aika samoihin aikoihin kun ostoparatiisi sulkeutuu, joten tosi kätevää!
    Jos haluat vielä ilahduttaa poikaasi Disney Worldin lisäksi niin Kennedy Space Center on hyvä kohde.
    Mutta shoppailu tietenkin nro 1.
    T. Tiina
    Juu pistäpä kirpparikamat kiertoon, tein niin hyviä löytöjä kesällä Kaivarin Kanuunassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietittiinkin, että joku urheilutapahtuma voisi olla hieno käydä katsomassa - näkisi sitä "suuren maailman meininkiä", mistä aina puhutaan! NFL, NBA, NHL, onhan noita...

      Meidän juniori on vielä toistaksi innoissaan shoppailustakin, mutta se taitaa kohdistua vain Hollister-Abercrombie -akselille, joten ehkä joku Plan B on paikallaan.

      Tuota Kennedy Space Centeriä en ollut vielä noteerannutkaan, kiitos vinkistä! Universalin studiot ovat myös listalla, ja pari muutakin - kyllä tuolla sen pari viikkoa saa kulumaan ihan heittämällä!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...