8.11.2014

Päivän asu ja kasa lahjoja

Vielä viimeinen asukuva näin lauantain kunniaksi. M&S:n neule tuli selvästi tarpeeseen, kuten peräti kaksi käyttökertaa (!) saman viikon aikana jo todistaa.

neule Marks & Spencer
hame Lindex
nilkkurit Clarks

Tämä viikonloppu on ylellisen ohjelmaton - hassua, miten omasta ajasta onkin tullut sitä suurinta luksusta, kun tuntuu siltä, että kaikkea muuta (vähän kärjistän) on tarjolla rajattomasti paitsi juuri sitä. Sitten voi tietysti miettiä, onko siinä mitään järkeä, että tekee hulluna töitä voidakseen maksaa järkkykalliin lomamatkan viiden tähden hotellissa (kun vähempi ei mukamas enää millään kelpaa), minkä jälkeen painaa taas duunia vain sitä seuraavaa reissua odottaen?!

No, onneksi elämä ei onneksi ole sentään ihan noin yksioikoisen putkitettua, onhan arjessakin paljon hienoja hetkiä - ja ne ovat usein jopa muistettavampia ja sykähdyttävämpiä kuin ne juhlapäivät ja kaukomatkat!

Siitä saankin hyvä aasinsillaan siihen, että vietin aamupäivällä harvinaislaatuista laatuaikaa poikani kanssa kaupungilla; lähdimme sekä ostamaan miehelle lahjoja (huomenna on isänpäivän lisäksi hänen syntymäpäivänsä) että uutta pipoa pojan kaverille (koira siis söi hänen uuden piponsa viime viikolla, aarrgghhh!) ja vielä synttärilahjoja parille muullekin lapsen frendille.

Ensin ajoimme Laruun, missä oli Henri Lloydin ystävämyynti. Saldona miehelle sukkapaketti (poika itse valitsi) sekä chambray-paita, joka sopii kivasti siihen ohueen neuleeseen, minkä anoppi osti minun vinkistäni - hyvin koordinoitu lahjakokonaisuus ;-)
(Käsittääkseni mies ei käy lukemassa blogiani, joten toivotaan ettei hän tee sitä juuri tänään ekaa kertaa!)

Kaverilahjatkin löytyivät Stockalta: molemmat tytöt olivat toivoneet erilaisia suihkugeelejä, ja niitä sitten nuuhkuteltiin pitkään ja hartaasti ennen kuin saimme valittua sopivat - aika tarkkaa hommaa, muuten! Lisäksi tilasin viikko sitten vielä yhden Victoria's Secretin vartalotuoksun täältä, oli ihan kohtuuhintainen valikoima ja nopea toimitus, suosittelen!

Oli niin kaunis aamu, että olin ihan täysillä lähdössä lenkille, mutta niin vain se päivänvalon hetki meni jo, ja hämärä on kohta yllämme. Eihän se tietysti juoksemista mitenkään estä, mutta vähän meni fiilikset. No, tähän aikaan vuodesta täytyisi varmaan olla vain kiitollinen siitä, ettei joudu räntäsateen tai myrskytuulen uhriksi, kaikki on niin suhteellista...

Kiiretöntä ja hienoa viikonloppua teille kaikille, toivottavasti te saitte osanne päivänvalosta - ja hyvää isänpäivää jo etukäteen sitä juhlistaviin perheisiin!

4 kommenttia:

  1. Se aamuinen auringonpaiste oli harmittavan lyhyt! Tuollaista neuletta täytyykin käydä katsomassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä - se oli se hetki, kun istuin autossa matkalla Espoosta Helsinkiin ja sitten hetken päästä takaisin kotiin...

      Poista
  2. On se valoisan aika vaan lyhyt, sitäkin tärkeämpi ehtiä ulos. Asu on kaunis, neule on mahtava!

    Hyvää isänpäiväsunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään otin vahingon takaisin ja olin heti aamiaisen jälkeen koiran kanssa metsässä kävelyllä - koira sai olla vapaana ja minä nautin valosta ja luonnosta, joten molemmat saimme tarvitsemaamme :-)

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...