15.1.2015

Päivän asu ja arkea

Olen varmaan aikaisemminkin todennut, että se hyvä puoli näissä ruuhkavuosissa on, että viikonloppu tulee aina tosi nopeasti ja pienenä yllätyksenä - niin nytkin: miten tämä viikko voikin taas olla jo ehtoopuolella?!

Alkuviikko on ollut aikamoista kiitoa (taas, joo) sekä töissä että iltaisin: maanantaina ja keskiviikkona olin tallilla, tiistaina taas johtoryhmän kanssa illastamassa syntymäpäiväsankarin kunniaksi ravintola Sinnessä (jolle vahva suositus sekä palvelun että ruoan vuoksi!). Tänään kiiruhdin töiden jälkeen kotiin viemään poikaa parturiin ja pikkutupsluurien jälkeen olin tavallista mukavammalla koiralenkillä, sillä sain ystäväni mukaan seuraksi. Tunnin lenkki menee höpötellen paljon sutjakammin kuin yksin, vaikka tietty koirakin on hyvä kuuntelija, joka ei koskaan keskeytä tai väitä vastaan :-)

neule J.Crew
hame Red Valentino
kengät Billi Bi

Päivän asussa on nyt vähän paremmin esillä tuo uusi hame, jonka nappasin my-wardrobe.comin alesta ennen joulua. Kangas on mukavan ryhdikästä, muttei sekään valitettavasti kestä työpäivän istumisia ihan täysin rypistymättä - mulla taisi vain olla vähän epärealistiset odotukset, vai mitä?

Huomenna on jännä päivä, sillä olen koko päivän samojen tyyppien kanssa workshopissa - käyn vain lounastauolla ihan nopsaan kampaajalla siinä välissä. Luotan siihen, etteivät ne miehet mitään tajua, sillä eihän meillä kotonakaan kukaan koskaan huomaa, kun on uusi frisyyri :-)

Sitten voinkin tulla vastasiivottuun kotiin ja korkata skumppapullon, sillä taas on sellainen fiilis, että olen sen ansainnut :-) Mukavaa viikonlopun odotusta teillekin!

4 kommenttia:

 1. Hame näyttää kyllä todella kivalta päällä! En nyt osaa oikein pukea ajatuksiani sanoiksi, mutta tuo helma jotenkin laskeutuu (?) kauniisti.

  Tämä viikko meni kyllä täälläkin ohi ihan ennätysvauhtia, vaikken oikeastaan edes mitään sen kummempaa puuhaillutkaan. Kai ne työkiireet sitten vauhdittavat menoa sen verran, että illatkin menee ihan kierroksilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan kierroksilla mennään, hyvä jos jalat pysyy maassa! Mutta nyt on onneksi jo perjantai-ilta ja rauha maassa :-)

   Poista
 2. Olen samaa mieltä Caelian kanssa: hame laskeutuu kauniisti!
  Kivaa innistavaa viikonloppua workshppailujen merkeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady, mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...