30.1.2015

Vanhaa sesonkia alesta ja tulevaa premiumia

Mulla on yksi Max Mara Weekendin hame, jota olen käyttänyt tosi paljon, ja jonka hinta-laatu-suhde on mielestäni oikein kohdallaan. Kävin syksyllä toiveikkaana Helsingin Weekend-liikkeessä etsimässä itselleni uuden malliston Orchis-mallia, mutta liikkeen valikoima oli ehkä vielä vähän varttuneemmalle leidille suunnattu, eikä sieltä löytynyt hameita juuri ollenkaan.

Myös Matches oli ehtinyt myymään nämä alessa loppuun, mutta onneksi Google johdatti minut suoraan Max Maran verkkokauppaan, ja sieltä sitten löysin vihdoin hameen itselleni.

Juuri nyt hame köllöttelee Tanskan Glostrupissa, ja maanantaina paketin pitäisi olla firman respassa - asukuvia luvassa :)

Lisäksi valmistauduin jo kuiviin jalkakäytäviin tilaamalla H&M:stä nämä Premium-malliston tossut - samaa mallia, kuin leopardikenkäni, mutta musta on aina musta, joten nämä voi yhdistellä käytännössä mihin asuun tahansa. Ballerinat taitavat jäädä tänä vuonna paljon vähemmälle käytölle...

Ja hei, taas on perjantai! Viikko oli muuten oikein hyvä, mutta tämä oli ihan kamalin päivä pitkään aikaan. En voi kamalasti avata asiaa, mutta kaikkea mahdollista kurjaa tuli vastaan pitkin päivää - ja päivän päätteeksi olin niin puhkirikki, että vika palaveri meni aika sumussa, eikä mitään tärkeää enää jäänyt mieleen. Olisin todellakin ansainnut enemmän kuin yhden lasin viiniä (tai ainakin olen kipeästi sen tarpeessa), mutta valitettavasti ihana Mudhouse loppui ihan kesken. Ehkä teen poikkeuksen ja käännyn punaviinin puoleen, vaikka migreeniriski onkin varsin suuri...

Toivottavasti sinunkin lasissasi on jotakin hyvää, oli se sitten smoothie tai shotti, ja viikonloppusi on alkanut mukavasti! Minä patistan tuon lapsen nukkumaan, jotta voimme miehen kanssa katsoa ainakin pari True Detective -jaksoa - ihan mahtava [pelottava] sarja! Heippa!

6 kommenttia:

 1. Ajaduin tänne Kepposen kautta, ja mikä ihana blogi sulla onkaan. Palaan pikimmiten :)

  Ja noi kengät on munkin PAKKO saada....

  Valoisaa vilo!

  VastaaPoista
 2. Ihana hame, tekisi mieli melkein itsekin tilata tuo. Mulla olisi juuri tuollaisen hameen mentävä aukko garderobissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aukot on tehty täytettäviksi, joten nyt vain shoppailemaan :-)

   Poista
 3. Oi kun kiva hame! Ihana mielettömän nätti <3

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...