4.4.2015

Pidä vai palauta?

Takki on Ilse Jacobsen -merkkinen
Löysin mielestäni ihan täydellisen kaupunki-/kevättakin: suht. siisti, mutta kuitenkin rento (ei tule korvaamaan poplaria), ei liian pitkä, mutta kuitenkin peittää pehvan, ja värikin on turvallisen musta.

Napit ovat hauskasti pronssinväriset edit: ruusukultaiset (kaverin korjaus), se ei tuosta kuvasta näy tarpeeksi hyvin. Eikä se, että takissa on teipatut saumat, eli vedenpitävyys on taattu.

Mies oli kuitenkin sitä mieltä, ettei tämä ole tarpeeksi nuorekas - mitämitämitä? En aina ihan ymmärrä hänen mielenliikkeitään, mutta nyt iski kuitenkin sellainen pieni epäilys, ja siksi kysyn nyt teidänkin mielipidettänne: pidä vai palauta?

Jos teiltäkin tulee ihan täystuomio, pistän takin vielä oikeastikin harkintaan, mutta kyllä vielä toistaiseki olen melko luottavainen oman makuni ja valintani suhteen. Mutta kaikilla meillä on varmaan ne omat sokeat kohtamme, ja mitäpä jos tämä takki onkin juuri sellainen? Auttakaa, arvon blogiystäväni, kertomalla rehelliset mielipiteenne!

Farkut ovat tuore J. Crew'n hankinta, jotka "ilahduttivat" joka kaupassa piippaamalla turvaportilla - johonkin vyötärönauhaan oli jäänyt se sellainen irtileikattava pikkuläpyskä. Kolmannen kaupan kohdalla aloin jo jännittämään sisälle astumista :-O

Nyt täytyy kiirehtiä kylään, tulen viimeistään aamulla tsekkamaan blogistanian antamat arvosanat :-) Mukavaa launtai-iltaa!

23 kommenttia:

 1. Sori...ehkä mä palauttaisin tuon. Mulla on itselläni kaapissa yksi takki joka järkevästi ajatellen oli kaikkea sitä mitä pitikin eikä sit kuitenkaan. Palauttaa ei enää saanut kun sen tajusin ja pitämättä jää. Yritän noudattaa ohjettta et jos yhtään epäilyttää niin jätä ostamatta..mut aina ei valitettavasti onnistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, olet oikeassa! Mun epäily ei kuitenkaan lähtenyt itsestäni, vaan yllätyin miehen kommentista... onneksi on kaksi viikkoa aikaa harkita.

   Poista
 2. Toi on hyvä takki, kun kuljet ratsastustunnille, viet lastasi harkkoihin ja seisot kentän reunalla tai kävelet järkevänä äitinä lenkin odottamisen sijaan, käyt lähikaupassa kävellen/fillarilla, lähdet ystävän mökille yms. Onko sulla sellaisen takin tarve?
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, hyvin kiteytetty! Siis nimenomaan kaikkeen vapaa-ajan kuljeskeluun ja olemiseen, veneelläkin tuosta olisi iloa, koska se pitää vettä (kunhan pukee alle kevytuntsikan).

   Poista
 3. Jokin takissa mättää, en osaa sanoa mikä, mutta sanoisin että palauta. Kun kerta pyysit rehellistä mielipidettä ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti halusin rehellisiä mielipiteitä, kiitos kiitos!

   Poista
  2. Mapsi osasikin kertoa mikä takissa mättää ;-D. Tosin vaate ei aina kuvassa ole parhaimillaan ja se, että itse tykkää on tärkeintä. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Hä?!? Magee perustakki, joka käy just lenkkareiden ja farkkujen kanssa eli ehdottomasti keeper! :-) Luotat vaan omaan makuun ja jos takki tuntuu vielä hyvältä päällä, niin go for it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ninni, en ole vielä antanut periksi takin suhteen :-)

   Poista
 5. Jos miehesi on sanonut,että tuo ei ole tarpeeksi nuorekas, niin minä taidan olla ikäni puolesta jäävi sanomaan siitä mitään;)
  Hyvää pääsiäistä, Hekku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö, Lady!
   Hienoa pääsiäistä sinullekin!

   Poista
 6. Täältä rehellinen oma mielipide: Pidä! mun mielestä tosi cool, siisti, rento ja nuorekas :) Noi isot taskut, miljoona nappia ja narua terkee sen rentouden ja nuorekkuuden :) näin näitä makuja ja mielipiteitä on monia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästäkin rehellisestä mielipiteestä :-D

   Poista
 7. Hmm..kun kerran kysyt, niin mielestäni ei ihan paras leikkaus tuon malliseen takkiin;vähän liian suora, eikä sillai kivasti rennon "pussittava" jos tiedät mktä tarkoitan? Vyötärön nauha ehkä liian korkealla ja hihat on liian pitkät, mikä asia toki on helposti hoidettavissa. Miehen kanssa siis vähän samoilla linjoilla, sorry. Toisaalta jos itse tykkäät, niin pidä ihmeessä! Varmasti käytännöllinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olipas hyvin eritelty! Mulla on aina ongelmana liian pitkät hihat, koska olen näin pätkä :-(

   Poista
 8. Kaunis takki, mutta luota vaistoosi. Niin oon ite opetellut vuosien saatossa, niin ei jää vaatteet toikkumana käyttämättöminä kaapin perukoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan - eihän sitä takkia kukaan muu pidä kuin minä :-)

   Poista
 9. Minä ainakin tykkään! Sopivan rento vapaa-aikaan, mutta kuitenkin siisti. Isot taskut ovat tosi kivan näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän vaaka nyt kallistu sen pitämisen puolelle - ei se mun mieskään mikään hipsteri ole, joten sovitaan hyvin yhteen :-)

   Poista
 10. Munkin mielestä tuo on kyllä kiva takki! Ja farkut + lenkkarit piste I:n päälle. Olisi hauskaa tietää, millainen sun miehen mielestä on nuorekas takki? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mutta eihän sitä saa miehestä irti sitten millään.

   Tänään, viikon harkinnan jälkeen, napsaisin takista laput irti ja tein lopullisen pidän-päätöksen, sillä ei ollut mitään muutakaan takkia, joka olisi ollut sopivampi kauppakäynnille ja pojan futisturnaukseen. Hyvä oli :-D

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...