13.4.2015

Yhdet housut, kaksi asua

vasemmalla: neule Filippa K, housut Ann Taylor, vyö J. Crew,  kengät Just Ballerinas
oikealla: toppi Banana Republic, housut samat, kengät Guess
poseeraus: sama

No niin, toinen kuvan asuista on aamuhämärissä räpsäisty konttoripäivän virastocombo ja toisessa taas sovitin yläosaksi uutta toppiani - ja valon määrästä huomaa, että toka kuva otettiin vasta töiden jälkeen (ihan aurinko!). Harmaa neuletakki on Hullujen päivien satoa, mutta se oli vasta tänään ekaa kertaa käytössä - ja huomasin vasta sitä riisuessani, että siinä oli edelleen hintalappu kiinni: oli varmaan tosi tyylikkään näköinen paistaessaan selkämyksestä läpi, eikä kukaan näköjään ollut kehdannut huomauttaa asiasta...

Kukkatopin pariksi tuli myös midimittainen hame samassa kuosissa, mutta jossakin mielenhäiriössä (tai järjettömän optimismin vallassa) olin tilannut sen aivan liian pienenä, eikä vetskari mennyt edes kiinni. Se lähtee siis vaihtoon, mutta koska tuo kukkaprintti ja hameen mallikin olivat mieluisat, tilasinkin jo itse asiassa uuden, oikeamman kokoisen samantien. Sinällään harmi, sillä olin toivonut saavani koko setin tällä viikolla erääseen iltajuhlaan, ja nyt täytyykin miettiä se asukuvio vielä uusiksi. No, kukkaset tuntuvat varmasti vain entistä sopivammilta, mitä lämpimämmäksi kelit muuttuvat, joten on siitä hameesta iloa myöhemminkin!

Tänään on jo neljäs talli-iltani putkeen, ja olen havainnut, että yh-elämä ja hevostelu eivät ole kaikkein parhaiten yhteensopivat lifestylet; lähdin töistä jo (!) ennen viittä ehtiäkseni ruoanlaittoon ja läksyjentekoa valvomaan, ja nyt pitäisi taas viedä koira ulos ennen ratsastusta, vaikka ihan oikeasti olisi kiva jäädä vain sohvalle löhöilemään. Lonkkaankin vähän sattuu... Ei mutta hei, sehän on siis hyvä asia, etten jää sohvaperunaksi, niinhän se menikin! Nyt liikkeelle, kroppa ja mieli kiittävät illalla, kun nukahdan jo ennen kuin olen saanut pään tyynyyn :-)

2 kommenttia:

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...