10.4.2016

Viitan korvike

takki Ganni │farkut J. Crew │kengät &OtherStories
Olin reilu vuosi sitten aivan kuumana viittamallisiin takkeihin, mutten löytänyt mistään ihan itselleni sopivaa - olen niin lyhyt, että jotenkin näytin useimmissa malleissa siltä, kuin pikkutyttö olisi laittanut äidin takin harteilleen leikkiessään aikuista, mikä ei nyt ole ihan se look, jota tavoittelen. Ostamatta siis jäi...

Tämä Gannin uusi takki vastaa jollakin tapaa samaan huutoon, vaikka onkin ihan reilusti takkimallinen; leveistä hihoista tulee kuitenkin vähän samanlainen fiilis, kuin mitä muiden viitoissa ihailin.

Ja koska takin hihat jäävät vajaiksi, oli ihan pakko hommata pidempivartiset hanskat, jotta look olisi eheä - vaan niitäpä ei sitten niin vain ostettukaan: en löytänyt mistään nettikaupasta malleja, eikä Stockallakaan ollut tarjolla kuin yhdenlaiset, eli nuo mitkä ostin. Niissä oli alunperin varsin näyttävät Swarowski-kristalli-koristeet (myyjä hehkutti niitä moneen kertaan, enkä kehdannut sanoa, etten kamalasti tykkää niistä), mutta pari päivää niitä fiilisteltyäni totesin, että too much bling is just way too much ja leikkasin ne irti. Yksinkertaisuus on mun juttu!

Sen verran pitää vielä kehua tuota takkimallia, että sen alle mahtuu vaikka miten paksuhihainen neule tai jakku - joissakin takeissa on niin kamalan kapoiset hihat/ kainalot, ettei niihin saa tungettua kuin maksimissaan aivan ohuen neuleen, mikä sitten tietysti rajoittaa asuvalintaa jonkin verran.

Ja hei, aurinkolasitkin ovat uudet: sain Silmäasemalta Ray Ban -lahjakortin kiitokseksi silmien laserleikkauksesta, ja kävin aika monessa liikkeessä ennen kuin löysin niukahkosta valikoimasta edes yhden mallin, joka sopi omalle nenälleni... Valkkasin tuollaisen klassisen mallin - noiden taakse on hyvä peittää väsyneet kasvot :-D

Viikonloppu on sujunut mukavan rennoissa merkeissä: perjantaina kävin ratsastamassa ja eilen lyhyellä juokslulenkillä (jee! jee!), tänään olen yrittänyt vähän laittaa kotia kuntoon ja mm. siirtänyt talvivaatteita pois pienestä eteisestämme. Jännästi sinne jäi silti ainakin pari tusinaa takkia *huoh* Konmarin kirjoittaja voisi tulla ihan henkilökohtaisesti meille pitämään siivouskoulua!

4 kommenttia:

 1. Kiva ja vähän erilainen malli takissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, noin minä sen hankinnan perustelinkin :-D

   Poista
 2. Mulla sama vika, oon lyhyt mutta viittatyyppistä olisi mieli tehnyt. Tuo näyttää kivalta! Ens syksyksi kuitenkin ajattelin kaveriompelijalla teettää ihan just sellaisen, kuin itse tahdon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mä voisin alkaa jonkun taitavan ompelijan kaveriksi vaikka vähän väkisin, mutta niitä ei ihan noin vain löydykään!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...