16.4.2016

Ihmeidentekijä

Tässä iässä omat kasvot eivät varsinaisesti ole enää nuoruuden ja kuulauden ilmentymä, vaan eletyt ilot ja huonosti nukutut yöt alkavat pikkuhiljaa näkymään vaikka olisi investoinut sekä aikaa että rahaa huolelliseen ihonhoitoon - hei, aloitin silmänympärysvoiteen käytön kaksikymppisenä! Kirurgin veitsen alle tuskin uskaltaudun (vaikka olinhan mä silmien laseroinnissakin kaikista aikaisemmista vakuutteluistani huolimatta), mutta olen tosi kiinnostunut erilaisista kuorinnoista ja naamioista. Niinpä Sokoksen 3+1 -päivillä tarjouksessa ollut Philosophyn Miracle Worker oli tarjolla kuin tilauksesta, sillä olen lukenut Philosophyn kuorinnoista paljon hyvää.


Pakkauksessa oli kaksi purnukkaa: pyöreässä oli 60 kangaslappua, ja niihin imeytettiin pikkupullon neste, joka oli siis se varsinainen vaikuttava aine. Aktivoinnista on sitten se kaksi kuukautta aikaa käyttää koko setti kuuriluontoisesti.

Joka ilta otan lappukasasta päällimmäisen ja pyyhin puhtaan ihon sillä pikkuisen lappua pyöritellen, minkä uskon tehostavan kuorivaa vaikutusta. Kasvojen lisäksi pyyhin myös kaulan ja niskan, ihan vain siksi ettei hyvää (ja kallista...) ainetta menisi yhtään hukkaan. Nähtäväksi jää, miten hyvin kostutettuja ihan viimeiset laput ovat, vaikka olen tietysti yrittänyt minimoida altistuksen ilmalle ja kiertää salamannopeasti purnukan tiukasti kiinni - jollei tietäisi mistä on kyse, voisi iltatoimiani seuratessa kuvitella, että purkissa on jotakin varsin myrkyllistä, jota ei missään saa hengittää :-)


Nyt on takana reilun parin viikon käyttö, ja uskallan väittää, että tuloksia näkyy. Tehosta todistaa jo se, että ekan viikon jälkeen epäpuhtauksia alkoi puskemaan ihon pintaan - eli suomeksi mulle tuli paljon näppyjä. Inhottavaa kyllä (!), mutta tämä reaktio oli odotettavissa, ja Google kertoo etten todellakaan ole ainoa, jolla iho reagoi samalla tavalla. Näpyt ovat olleet yksittäisiä, ja kuivuvat parissa päivässä pois - ja toistaiseksi ne olen saanut (kai :-D) peitettyä ne meikillä ihan hyvin. Pahempaakin on ollut!

Positiivisempaa on se, että ihoni näyttää raikkaammalta ja jotenkin...vähän pulleammalta. Käytän tosi vähän meikkiä, joten (joko Lumenen Nude Perfection tai L'Oréal Paris Nude Magique), joten samea tai epätaisainen iho kyllä kuultaa meikin läpi. Ja tämä on tietysti tai ainakin toivottavasti vasta alkua, koska kuurista on käytetty vasta noin neljäsosa. Parempaa lienee siis vielä luvassa!

Kemiallisten kikkojen lisäksi uskon vahvasti myös luonnollisempiin metodeihin - lähden nyt hakemaan sekä raitista ilmaa että puhdistusta sisältä päin ratsastustunnin muodossa, mikä on myös pääkropan hoitoa parhaimmillaan. Aurinkoa ja iloa myös teidän päiväänne!

4 kommenttia:

 1. No jopas! Tämäkin tahtoo, kuulostaa melko lailla hyvältä :o! Retinolin sukuko se on, joka noin toimii? Minä olen haaveillut Retin-A:sta, mutta sitähän ei täältä meidän maastamme taida saada noin vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku Retinolin klaanilainen toi on, ja nyt kun kuuri alkaa olemaan loppusuoralla, jatkan edelleen suosittelukannalla: iho tuntuu hyvinvoivalta ja tasaiselta, pienet rypyt ovat ainakin tasoittuneet, jolleivat kokonaan kadonneet.

   Poista
 2. Mihin on lemppari-bloggaajani kadonnut?
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ystävä, täällä taas! Selitystä löytyy uusimmasta postauksesta, on ollut vähän kaikenlaista (ja sitten toisaalta ei juur' mitään).

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...