19.5.2016

Pinkkiä ja raitaa

No heippa taas! Tajusin, etten voi olla liian valikoiva näiden asukuvien suhteen, joten tässä tulee taas vähän rennompaa settiä. Cosin takki viime syksyltä oli aivan nappiostos, sillä se on ollut juuri oiva näihin +10C keleihin: tarpeeksi lämmin, mutta värinsä puolesta jo keväinen ja kevyt.

Ja noi Stan Smithit, voisin pitää niitä joka päivä... (on mulla kyllä välillä korkkarit ja vähän siistimpää seppälää päällä!).

Huomenna on töissä tosi casual päivä, joten mut löytää aika samanlaisissa releissä jostakin neukkarin perältä, josa vain osaa etsiä :-)

Viikko on taas hurahtanut aivan tajutonta vauhtia; ratsastustunteja oli kaksi, ja välipäivinä yritin jaksaa koiran kanssa edes muutaman kilsan lenkin, vaikka pitikin ottaa pikkutorkut ennen kuin jaksoin kammeta itseni sohvalta ylös. No, lopputuloshan on tärkein - ja onneksi on tuo koira, joka pakottaa ulos vaikka vähän väsyttääkin! Tosin siitä lähtee juuri nyt niin paljon karvaa, että järki lähtee; olen aina vihannut imuroimista yli kaiken, mutta nyt pitäisi jaksaa hooveroida vähintään parin päivän välein tai joutuu raivaamaan itselleen kulkuväylän nilkkoihin asti ulottuvassa karvameressä... Voi, kunpa muistaisin tämän seuraavan kerran, kun harkitsen koiranpennun ottamista ja miettisin edes rotua tosi tarkkaan...

Viikonloppuna on luvassa veneilyä ja löhöilyä, toivottavasti kauniin sään helliessä. Olisi kiva myös nähdä kavereita, mutta taitaa olla vaikea saada kaikkea mahtumaan pariin päivään. Hauskaa viikonloppua teillekin sinne ruutujen toiselle puolelle!

11 kommenttia:

  1. Huomenta!
    Nämä sun kuvat työasuista niin rennoista kuin vähän virallisimmistakin ovat just niitä parhaita. Ihanahan niitä juhla-asujakin on katsella mutta kyllä näistä saa enemmän ideaa omaan pukeutumiseen. Taidankin kaivaa raitamekon kaapista esiin.
    Aurinkoista ja mukavaa viikonloppua.
    Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! Itse asiassa mäkin tykkään aika arkisista asukuvista, koska käytän niitä itsekin inspiraationa, kun ei mukamas ole _mitään_ päälle pantavaa...

      Poista
  2. Ihanaa viikonloppua ja kauniin asun olet valinnut töihin :)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Heräteostos, josta on ollut tosi paljon iloa - kannattaa selvästi kuunnella sydämensä ääntä näissä shoppailuasioissa :-D

      Poista
  4. Ihana takki!
    Minä päätin kanssa, että ei ikinä russelia. Sitä karvaa on joka paikassa. Tulipahan pyörrettyä sanat sitten. Sitä karvaa on taas joka paikassa, vaikka on pentu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, onko sulla pentu!? Ne on NIIN söpöjä! Lapsen kaverille tulee parsoninpentu kesäkuussa, ja maltan tuskin odottaa, että pääsen silittämään sen pulleaa masua :-D

      Poista
    2. Juu, pentu on. Ikää 4 kk. Oltiin 1,5 kk ilman koiraa ja se oli ihan hirveetä. Nyt on sellainen villi kakara meidän talossa.

      Poista
  5. Tuo takki on oikein nätti! Ja valkoiset tennarit on aina IN :)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...