2.9.2016

Blue basics

Kun aamulla on tosi kiire (eli oikeastaan joka aamu), ei asuvalinnoissa kertakaikkiaan pysty olemaan kovin luova. Silloin turvaudun usein farkut & korkkarit -yhdistelmään, ja yläosaksi valikoituu joko siistimpi neuletakki tai jakku, kuten tässä tapauksessa.

Tämä Sandin jakku oli kevään heräteostos, ja podin sen ostettuani hetken pientä morkkista, koska se oli aika kallis ja pelotti, etten tulisi käyttäneeksi sitä tarpeeksi usein voidakseni perustella investoinnin. Kävi kuitenkin toisin, sillä se on osoittautunut todella helpoksi vaatteeksi, joka pelastaa ja ryhdistää asun kuin asun.

Näette kuvassa myös uudet korkkarini, By Malene Birgerin popot, jotka istuvat kuin hanska hieman korkeammista (7.5 cm) koroista huolimatta. Satuin vielä löytämään ne ihan oikein kivijalkaliikkeestä -50% alennuksella, kun poikkesin pitkästä aikaa MI.NO Shoesin liikkeessä siitä ohi kulkiessani. (Lainasin MI.NOn sivuilta kengistä vielä isomman kuvan tuonne alle.)

Olen lipsunut täysmustasta garderoobista niin paljon tummansinisen puolelle, että siniset korkkarit tulivat jo ihan tosi tarpeeseen. Toki mustatkin ovat tosi usein oikein passelit, mutta vaikka sinisen mekon JA sukkisten yhdistelmä vähän hajoaa, jos kengät eivät ole samaa sävyä. Pax Mid heel By Malene Birger

Saatoin samalla silmäillä syksynkin kenkätarjontaa, ja vaikken vielä ostanut mitään, jäi pari mallia kutkuttelemaan ja huutamaan pikaista sovitusta. Esim. viime vuoden mokkanilkkurit pääsivät kulahtamaan kovassa käytössä, ja bongasin jo melkein identtisen parin korvaamaan ne - malli oli siis erittäin hyväksi havaittu!

Tuntuu taas vähän uskomattomalta, että on viikonloppu; nukuin tapani mukaan pitkät perjantaipäikkärit ja kävin koiran kanssa kävelyllä, ja nyt on tosi kiva juoda skumppaa ja katsoa telkkaria miehen kanssa. Kiva oli kyllä viikkokin: eilen olin muutaman muun bloggaajan kanssa tutustumassa Positiven putiikkiin ja opiskelemassa valokuvauksen perusteita - siis ihan aakkosia. Ilta oli todella mukava, ja palaan siihen vielä uudemman kerran myöhemmin!

Nyt toivottelen kivat viikonloput kaikille, tulkoon aurinko ja lämpö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...