22.9.2016

Mukavuusalueella

Olen opetellut bleiserielämää, ja hyvinhän se on alkanut sujumaan! En ehkä ole ihan vielä löytänyt sitä ranskalaisnaisten rennontyylikästä stailia, mutta sinne päin tähtään näissä jakkuasuissani.

bleiseri By Malene Birger
toppi Cos
farkut J. Crew
kengät Just Ballerinas

Kuten kuvasta näkyy, on pari vuotta sitten hankkimani Reed Krakoffin laukku ollut todella ahkerassa (itse asiassa lähes päivittäisessä) käytössä, ja alkaa vähän venymään liitoksissaan... Pikkkuhiljaa voisin jo alkaa etsimään uutta työlaukkua, mutta ihan helpolla ei kyllä löydy parempaa!

Olen kyllä muuten ollut laukkuostoksilla viime päivinä, tai ainakin hyvin lähellä ostopäätöstä; stressikerroin on käynyt sen verran korkealla, että ostoskorissa oli (ja on edelleen...) Guccin Marmont matelassé -olkalaukku, jota en tietenkään millään muotoa tarvitse, mutta jonka ostaminen tuntuisi [jollakin todella perverssillä logiikalla] sopivalta korvaukselta tämän viikon henkisistä koettelemuksista. Muita hankintoja jo teinkin, mm. &OtherStories -paketti on matkalla Suomeen, ja jos kelit tästä nyt kohta viilenevät, onkin kohta sopiva hetki siirtyä neuletakkien ja nilkkureiden käyttöön. Toistaiseksi olen pitäytynyt paljaissa jaloissa, mutta mekkoja en sentään pysty enää paljain säärin pukemaan - *hrrrrrrrrr*

Nyt lähden hyysäämään kuumeista teiniäni; taidan jäädä huomenna ainakin aamupäiväksi kotitoimistolle, sillä vaikka en virallisesti enää saa jäädä kotiin hoitamaan lasta, en missään nimessä halua jättää häntä kovassa kuumeessa  yksin kotiin! Onneksi juuri huominen kalenteri joustaa, ja kotona pystyy itse asiassa keskittymään tosi hyvin, joten kaikki voittavat.

Hyvää yötä, ja jo etukäteen kivaa viikonloppua (Nelosen mukaanhan se alkoi jo tänään)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...