12.11.2011

Lähdin yhden kanssa, toisen kanssa kotiin - onneksi vain laukku kyseessä ;-)

Havahduin kesällä siihen, että laukkuportfoliossani oli ammottava aukko: minulta puuttui pieni, kädet vapaaksi jättävä ja kevyt pikkulaukku, johon saisin avaimet ja kännykät vaikka lähikahvilaan suuntautuvan pyöräilyreissun ajaksi. Tähän tarpeeseen hankin Perfectly Basicsin verkkokaupasta tämän DKNY:n laukun:


Vaan näpsäkän pieni laukku olikin sitten himpun verran liian sutjakka - tai sitten lompakkoni liian suuri, koska sekä kännykkä että lompakko eivät mahtuneet samalla kertaa mukaan, ja tästä muodostui ajan mittaan ärsyttävä ongelma.

Oli vain ajan kysymys, koska ostaisin uuden laukun. Sellaisen, jolla pärjäisin vähän pidemmänkin reissun. Tänään sitten hetken mielijohteesta (ja, myönnän, yhden cava-lasillisen jälkeen...) ostin tämän Tigerin veskan, johon mahtuu yllä mainittujen lisäksi vielä vaikkapa vesipullo :-)Olkahihna on vielä vähän mytyssä pakkauksen jäljiltä, mutta ensituntuma laukkuun on oikein positiivinen: saan mahdutettua tarpeeksi tavaraa mukaan, laukku on muotoilultaan simppeli ja hivelee siksi omaa esteettistä silmääni ja uskon, ettei laukku pelästy paria pikkunaarmua... Vielä en päässyt testaamaan käytännössä, raportoin sitten, jos olisinkin ollut väärässä :-)

Sen lisäksi että tein pari hyvää löytöä, sain viettä aikaan hyvän ystäväni kanssa, ja sekös vasta olikin pitkästä aikaa mukavaa! Hyvin sitä ehtii shoppailun lomassakin vaihtamaan kuulumiset ja vähän parantamaan maailmaa - toivottavasti pääsemme pian kaupungille uudestaan (viimeistään alennusmyyntien alettua)!

********

JK: niitä Lindexin sammareita ei enää löytynyt ainakaan Aleksin liikkeestä, oikeasti vähän harmittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...