19.11.2011

Mihin tämä päivä oikein katosi?!

Yhtäkkiä on jo ilta, enkä ole oikein saanut mitään aikaiseksi. Aamu meni laiskotellessa ja kahvia juodessa, mikä sinänsä on oikein ihanaa ja arvokasta - arkisin kun aamut ovat koko perheemme piinaa (olemme kaikki aamu-unisia ja -äreitä...). Sitten kävin koiran kanssa kävelemässä ja ihastelin hänen onneaan: asumme ihanasti pienen metsikön vieressä ja siellä voi pitää koiraa vapaana, mikä on hienointa mitä koiralle voi suoda. Nautin itsekin aina, kun koira pomppii, loikkii, kaahaa ja viipottaa sydämensä kyllyydestä varpujen yli ja oksien ali.

Yritin myös vähän siivota tätä kaamean sekaista huushollia, mutta se projekti jäi kyllä kesken. Lapsen lelujenkin kanssa oli pienempänä helpompaa, sillä ne saattoi iltaisin aina kerätä lelukoriin seuraavaa päivää odottamaan. Nyt ruokapöytä on täynnä origameja ("nämä pitää kaikki säästää")  tai keskellä olohuonetta on tuoleista, vilteistä ja tyynyistä koottu viritys, jossa lapsi ja koira ovat koko päivän pitäneet majaa - eihän sellaista voi hajottaa! No, huomenna siirryn pyykkien pariin; pesen kyllä viikolla pyykkiä sitä mukaa, kun sitä kertyy, mutta silitys ja puhtaiden viikkaaminen kaappin jäävät aina viikonlopun puhteiksi...

Kävin myös Tapiolan Sokoksella, jossa alkoi tänään loppuunmyynti ja kaikesta oli vähintään -30% ale. Valitettavasti aika moni muukin oli päättänyt tulla piipahtamaan ja jonot sovituskoppeihin ja kassoille olivat hurjat! Koska olin yksin liikenteessä maltoin kuitenkin mieleni ja jonotin kiltisti, jotta sain ostettua nämä: itselleni Niken pipo, Rukkan urheilukerrasto sekä InWearin musta toppi; miehelle myös urheilukerrasto ja lapselle Espritin farkut.


Ja ainoa, josta on kuva, on pipo :-) Ostosreissun kruunasi 50€ sakkolappu (ihan omaa syytä), eli käytännössä ostin kaiken ihan täyteen hintaan. Tyhmää!

No, nyt on lasissa tilkka valkkaria ja televisiosta tulee Pihalla -leffa, eli kaikki on hienosti! Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...