13.12.2012

Joululahjoja Mokosta ja uutta COSilta

Piti keksi lauantaiksi kolme lahjaa kolmelle eri-ikäiselle tytölle (skaala 11-18v.) ja onneksi löysin ratkaisun Mokosta: kolme tuoksukynttilää, joista jokaisessa eri tuoksu.


Ja kun ne on näin kauniisti pakattu, tuntuu lahja vieläkin hienommalta:


Huh, yksi mieltä painava asia pois to-do-listalta! Eikä toimeliaisuuteni suinkaan pääty tähän, sillä sain myöskin vietyä sen Michael Korsin jakkuni ompelimoon hihojen lyhennystä varten - sekin on ollut jo parisen viikkoa "työn alla", kunnes tänään muistin ajaa sopivaa reittiä ja löysin vielä parkkipaikankin sopivasti korttelin säteellä (pidempää en viitsi koskaan kävellä, tai ainakaan korkosaappaissa näillä keleillä). Ompelijakin muuten ihasteli jakun hyvää laatua, joten taisin tehdä hyvän hankinnan kerrankin oikeasti edulliseen hintaan!

JA ehdin vielä niukin naukin Matkahuoltoon noutamaan COSin ja Pomp de Luxin paketit. Siellä on aina sama daami tiskin takana, ja ihmettelen, miten hienosti hän pystyy pitämään pokkansa, vaikka varmaan miettii mielessään vaikka mitä minut nähdessään ("sieltä se ylipirteä shopaholic taas tulee")...

Pompin vaatteita en nyt jaksanut kuvata, koska olivat kovin ryppyisiä, mutta todettava on, että nyt 138 cm pituiselle pojalle sekä 140 cm housut että 146/152 cm yläosat olivat vielä jättisuuriä. Olisi pitänyt uskoa, kun Jassu kirjoitteli taannoin siitä, miten pitkiä housut ovat. Kaappiin siis odottamaan - toivotaan, että muistan kaivaa ne esiin sopivalla hetkellä joskus puolen vuoden päästä!

COSin paketissa oli neljä toppia -siis what, tilasinko mä oikeasti ne kaikki?! En ihan muistanut tuota määrää... Yksi oli ylitse muiden, nimittäin tämä ihanasti retrohenkinen toppi:


Sovitin tuota toppia muutama viikko sitten COSin liikkeessä, mutta siellä ei ollut oikean kokoista ja olin jo luovuttaa. Sinnikkyyteni palkittiin nyt :-) Näin pakkaskeleillä puen alle mustan ohuen poolon, jolloin lookista tullee vähäsen kuuskytluvun henkinen. Mustien samettihousujen ja nilkkureiden kanssa?

Paketissa oli myös harmaa pitkähihainen villa/trikoopaita ja harmaa svetari. Vaikea väittää uskottavasti, että olisin oikeasti tarvinnut ne, mutta kivoja ne ovat silti. Sinällään tyhmää tilata juuri nyt, sillä kai COSillakin alkaa ale ihan pian, mutta oli vain pakko saada tuo kuvan toppi ja siitähän se kaikki lähti...

Nyt yritän repiä lapsen Youtuben lumoista irti ja pakottaa seuraksi koiralenkille. Kivaa torstai-iltaa kaikille (ja joku voisi selittää, mihin tämä viikko oikein katosi!)!

4 kommenttia:

  1. tuoksukynttilät tytöille - jaa-a, oisko ollut pikkuisen liian aikuisten juttu...tuskin mitään riemunkiljahduksia odotettavissa. kivannäköset paketit, joo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit olla oikeassa, myönnän että laiskuus meni nyt vähän muun edelle!

      Poista
  2. Mua niin nauratti toi sun postineiti juttusi! Ihan tolta mustakin aina tuntuu, kuin melkein viikottain noudan pakettejani tuosta kyläkaupan kassalta! Että mitäköhän kauppias ja tämän rouva ajattelevat. Että tuossa tulee taas se shopaholic mamma, usean lapsensa kera :)) Ainakin he ovat jo alusta saakka osanneet nimeni ulkoa ja tienneet ilman kysymättäkin, että juu, sinulle on saapunut paketti/paketteja.

    Tapasi kirjoittaa on mielestäni erittäin viihdyttävä ja tekstisi kivaa luettavaa. Kiva, kun löysin tänne blogiisi näin aamutuimaan!

    Ja muuten, voin sanoa sen verran, että ainakin meidän 12 -vuotias tyttö ilahtuisi noin kauniista tuoksukynttilästä. Ei ehkä riemunkiljahduksiin saakka, mutta tykkäisi kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Helena, kivasta palautteestasi! Itsekin klikkasin itseni sinun blogiisi lukijaksi, kun löysin sinne uudestaan :-)

      Kuulemma sen kynttilän saava sisaruskatraan nuorimmainen on kynttiläsorttia, joten ei se varmaan kamalan vikaan mennyt. Huh!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...