11.12.2012

Oi, Balmuir, oi!

Luulin jo missanneen tämän(kin) tapahtuman, mutta sitten satuin vielä viime tingassa kaivamaan esiin tarkan ajan ja paikan (täällä Ticklerin blogissa) ja - voitteko kuvitella, mikä sattuma - juuri tänään minulla sattui olemaan lounasaikaan reilu tunti vapaata! Läpi tuiskun ja pyryn taivalsin määrätietoisesti Spalt PR:n tiloihin ja Balmuirin myyntiin. Ja ehkä vähän flippasin, kun kaikki oli niin ihanaa ja halpaa...

Saldo:
harmaa kasmirhuivi (itselle)
kaksi harmaata pellavaista keittiöpyyhettä (kotiin)
kaksi harmaata pellavaista jättikylpypyyhettä (meille)
kaksi luonnonväristä pellavaista kaitaliinaa (tuliaisiksi)
Hups.

Huivi on harmaa ja sohva beige. Go figure!

Keittiöpyyhe. Kaitaliina näyttää ihan samalta, joten en laita siitä erikseen kuvaa :-)


Pellavapyyhe. Jostakin syystä tämä edustaa minulle sellaista ihan omaa ylellisyyden luokkaansa, toivottavasti en pety käyttökokemukseen!
Olin ajatellut, että ostan itselleni ison harmaan huivin, joten eka hankinta tuli ihan tarpeeseen, loput olivat vähän ekstraa. Laitoin jo kaikki meille omaan käyttöön tulevat tuotteet koneeseen pyörimään, jotta voin ottaa ne heti käyttöön - ai miten niin malttamaton?!

Synttärilahjaksi itselleni tilaama Clarisonic-kasvoharja ei ole tullut vieläkään :-( Ehdin jo hetkeksi unohtamaan, että sen pitäisi olla matkalla ja laitoin sitten eilen kyselyn lookfantastic.comiin, mutta heidän mielestään tämä on vielä ihan normaali toimitusaika, tai ehkä ihan pieni viive vasta... Olen niin tottunut siihen, että kaikki toimitukset löytävät perille mistä päin maailmaa tahansa viikon sisällä, että kovasti tämä tuntuu sellaiselta 2000-luvun meiningiltä - nyt ollaan kuitenkin jo 2010-vuosikymmenellä, hei!

Se aloittamani ostolakko ei oikein kestänyt, ja nyt pitäisi taas pistää rahahanat vähän soukemmalle... Silti takaraivossa huutaa se ale-ääni, joka kertoo että Malene Birgerin ale alkaa ihan kohta - ja sitä en vain pysty ohittamaan, en niin millään. Tigerilta olen myös tehnyt aikaisempina vuosina hyviä löytöjä. Ja lapselle on tulossa muutama juttu Pomp de Luxilta - en varmaan ole ihan ainoa?!

Se Balmuirin myynti on Helsingissä vielä huomennakin, siellä kannattaa käydä, jos on maisemissa!

19 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, Balmuirin tuotteet ovat kyllä ylellisiä. Pitää koittaa ehtiä huomenna poiketa tuolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ehdit ja löydät jotakin kivaa!

      Poista
    2. Ehdin käymään tänään viimeisenä tuntina ;) Sain kyllä vielä lahjavarastoon hankintoja, kiitos vain vinkistä!

      Poista
    3. Loistavaa, postausta odotellessa!

      Poista
  2. Mulla kestää vaihtelevasti Jenkistä tilaamien tuotteiden saapuminen 1-4vk. Ja siis ihan randomia että mistäpäin sieltä kestää kuinka kauan. Alan huolestua vasta kun 4vk on lähestymässä lähetyksestä eikä kuulu tuotetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenkeistä, joo, mutta sieltä enää harvemmin jaksan tilata, kun jään aina nalkkiin tulliin :-( Euroopasta pitäisi tulla nopeammin - ja myönnettäköön myös, että olen aika kärsimätön!

      Poista
  3. Kivoja löytöjä olet tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - jopa mies oli hiljaisen myöntyväisesti samaa mieltä :-)

      Poista
  4. Voinko suorasukaisesti tiedustella, että mitä Balmuirin kashmir-huivi maksoi? Oliko tänään hyvin värejä saatavilla. Lentokentällä katselin himoiten yhtä, mutta osoitin selkärankaa ja jätin sen kauppaan.

    Mulla ei oikeasti olisi aikaa, mutta jos hinta olisi sopiva, niin kai yhden puhelinpalaverin voi aina kauppajonossa hoitaa? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit toki, mutten muista (häpeän myöntää) - satasen hujakoilla se oli (ovh Stockalla 199) ja se kapeampi (40 cm leveä) oli sitten vielä edullisempi. Värejä oli myös ihan hyvin, ja erityisesti jäi mieleen tämä kuviollinen malli https://stockmann.com/p/fi/Balmuir-Kamirhuivi/353955?itemId=353958, jota pitelin jo kädessäni ostoaikein, kunnes tulin järkiini.

      Poista
    2. Kiitti tiedoista.

      Kiva tuo kuviollinen huivi. Mä jo tässä mietin, että pienellä päivän uudelleen suunnittelulla voisin luonnollisesti ajaa Espooseen keskustan kautta ja samalla hakisin matkalaukkuni vihdoinkin laukkukorjaamolta... aijai jai. Ja kaikki tämä kiireen keskellä vain tarjoushuivin takia. Ehkäpä järki palaa päähäni aamuun mennessä.... tai sitte mulla on iltapäivllä uusi huivi ;)

      Poista
    3. Kävikö siellä kortti vai pelkkä käteinen?
      Kysyn siltä varalta, että järki ei palaisikaan...

      Poista
  5. Voi vitsi, liian kaukana mulle tuollainen myyntitapahtuma. Balmuirista haaveilen itsekin, varsinkin lakanoista. Ah, joskus vielä ne hankin.
    Ja mä täällä kanssa odottelen kieli pitkällä alennusmyyntejä nyt kun mulla on oikea syykin eli töihin paluu. Siis onnekseni/epäonnkseni:) en oikein tahdo mahtua entisiin ja pari vuotta on kyllä ajanut niiden ohikin, joten munhan on siis P-A-K-K-O ostaa uusia työvaatteita.
    T.Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään yleensä ehdi mihinkään, mutta nyt lykästi! Niitä lakanaoita olisi ollut tuollakin, mutten sitten raaskinut ostaa tuon kaiken muun päälle.

      Sulla on ihan oikeasti hyväksyttävä ja hyvä syy käydä vähän päivittämässä garderoobia ajantasaiseksi :-)

      Poista
  6. Ai vitsit, sinä ehdit sinne! Kivoja löytöjä teitkin!
    Oliko siellä myynnissä niitä nahkatuotteita? Säilytysrasioita tms?

    Ai niin - viime viikolla taisi tosiaan tulla joku alemainos Pompiltakin! Jokohan se meni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli nahkaisia sisustustuotteita joitakin, esim. valokuvakehyksiä, lyhtyjä ja sellaisia isoja säilytyskoppia. Kivoja, mutta eivät ihan meidän tyylisiä, joten en niin isosti noteerannut.

      Ja joo, Pompilla oli ja on varmaan vieläkin -50% - ekana päivänä oli verkkokauppa tapansa mukaan aivan tiltissä, mutta onnistuin tilaamaan pari yläosaa ja kahdet pöksyt.

      Poista
  7. Hyvä, että pääsit käymään ja oivallisia löytöjäkin teit. Ylihuomenna täällä meillä. Ainakin kynttilävarastoa pitää täydentää. Huiviosasto on jo vähän yli...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä myynti-infosta! Helsingissä ei nähdäkseni ollut kynttilöitä ollenkaan, mutta ne ovatkin aika painavia roudattavia... Osta hyvin :-)

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...