7.12.2013

Nappiosumia


Voin helpotuksekseni ilokseni kertoa, että tilaamistani ja viime viikolla hehkuttamistani kolmesta vaatteesta peräti kaksi kolmasosaa osui ihan nappiin! Tässä kuvassa näkyy Bruuns Bazarin mohairneule, joka on L-koostaan huolimatta - tai ehkä juuri siitä johtuen - oikein hyvän kokoinen. Ei liian nafti, kuten verkkokaupan kuvassa mallin päällä (hyvähän sen luikeron on pitää sellaista makkarankuoripaitaa!), muttei mielestäni kuitenkaan liian isokaan. Ja lämmin!

Neule Bruuns Bazaar
Farkut Gap
Nilkkurit Clarks

Laskin, että olen ostanut kesän jälkeen melkein kymmenen (hups!) neuletta, ja vain yhden jakun (sekin rento bomber-henkinen pusakka), ja se suhde on varmaan ihan kohdillaan, sillä jakkua ei juuri koskaan tee mieli eikä onneksi ole "pakko" vetää päälle. Hassua, miten sitä ihan ekoissa duuneissa joskus kauan, kauan sitten tunsi olonsa ihan onnettomaksi ilman bleiseriä, kauluspaitaa ja Sandin (muut merkit eivät kelvanneet) pientä silkkihuivia, joka pilkotti sieltä paidan kauluksesta. Toki muoti oli silloin viisitoista vuotta sitten erilaista, mutta bleiseri oli sellainen pakollinen turvavaate ja univormu - ja me kaikki juniormarkkinointi ja -tuotepäälliköt näytimme ihan samalta. Nyt on niin paljon enemmän valinnanvaraa, mikä on yksinomaan hyvä asia!

Toinen onnistunut löytö oli Marc by Marc Jacobsin retrohenkinen mekko, joka on varmaan jonkun mielestä aivan kamala rätti, mutta joka vetosi minuun ensisilmäyksestä lähtien. Pelkäsin senkin olevan malliltaan tosi niukka, mutta ihan hyvinhän sekin istuu. Onkohan muuten olemassa joku virallinen fobia-luokittelu tälle minun syndroomalleni, jossa ihminen pelkää tilaamansa vaatteen olevan liian tiukka?

Ja taas on tästä lyhyestä varresta hyötyä, sillä jos olisin yhtään pidempi, olisi mekko niin minimittainen, ettei se kelpaisi työkäyttöön. Nyt liikutaan mielestäni vielä soveliaisuuden paremmalla puolen, vaikkakin ehkä aika niukasti.

Kamala rätti ihan oikeasti oli DVF:n mekko, jossa oli vähän kaikki pielessä. Matsku on lörppöä, malli kummallinen ja mekko oli liian tiukka! Siinä missä Marc Jacobsin mekko on mielestäni imarteleva, oli tällä DVF:llä ihan päinvastainen vaikutus ja näytin se päälläni about kymmenen kiloa lihavammalta emännältä. Ei kuvia. Ja nyt riitti ton DVF:n kanssa, mä en onnistu koskaan! Seuraavaksi (pian?) kun pääsen Nykiin, voin käydä livenä sovittelemassa, mutta nettishoppailu saa riittää!

Aika mukavia muuten tällaiset pitkät viikonloput, vai mitä? Olimme eilen peräti kaksissa juhlissa, ja illalla/ yöllä kotiin tullessa olo oli aika...no, juhlinut, mutta siitä huolimatta tämä päivä on ollut oikein toimelias ja reipas. Huomenna täytyy tehdä vähän töitä, mutta ehdin silti mm. viemään kummitytön ratsastamaan ja koirankin ajattelin käyttää koirapuistossa. Joululahjoja pitäisi myös ehtiä katsastamaan (pari ideaa on jo, mutta monta visaista casea on vielä ratkaistavana); joulun varjobileet siirtyivät onneksi meiltä anopin järjestämiksi, mistä olen erittäin kiitollinen. Niin kiitollinen, että voisinkin ostaa anopille oikein hienon lahjan :-)

Muu perhe on vaipunut jonkinasteiseen hypnoosiin takkatulen äärellä, joten lähden itsekin seuraksi meditoimaan heidän kanssaan. Hienoa iltaa teille kaikille!

P.s. Päivittelin sivupalkista löytyvää seuraamieni blogien luetteloa - käykääpä tutustumassa uusiin (ja vanhoihin) tuttavuuksiin!

12 kommenttia:

  1. O-la-laa! No kyllä noilla säärillä voikin noin lyhyttä mekkoa käyttää.
    Hauska kuvaus siitä DVF:n mekosta, olisin kyllä halunnut nähdä sen kuvan! :-D

    Mukavaa koomailua ja toipumista siellä takkatulen äärellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tullut mieleenkään ottaa kuvaa itsestäni se päällä, jotakin itsesuojeluvaistoa on sentään mullakin!

      Koomailu on tehnyt hyvää, koirakin tykkää köllötellä sylissä takkatulen lämmössä :-)

      Poista
  2. Samaa mieltä Jassun kanssa - noiden säärien kanssa mekkosi on vallan passeli! Hyviä ostoksia molemmat!

    VastaaPoista
  3. Blogissani on sinulle haaste: http://kotiaurorassa.blogspot.fi/2013/12/haaste-laukun-sisalto.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla onkin varsinainen Maija Poppasen ihmelaukku, joten sen sisällössä riittää luetteloitavaa :-)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos, munkin mielestä nyt onnistuin hyvin ;-)

      Poista
  5. Mekko on todella nappiostos! Olen aiemmnkin kehunut sun sääriä ja sanon vielä, että noilla koivilla voit käyttää vaikka roiskeläppää ;) Amelie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän suomalainen osaa noin hienoja kehuja ottaa vastaan mitenkään luontevasti, joten sanon vain "kiitos" tähänkin kohtaan!

      Poista
  6. Neulehan on just passeli. Itsekin tykkään että neuleet saavat olla vähän rennomman kokoisia eikä mitään ahdistavia makkarankuoria. Mekko näyttää myös superhyvältä, ihana tumma jalokiviväri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, en itsekään viihdy liian tiukoissa tai niukoissa vaatteissa!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...