4.10.2014

Comfortable grey

Tämä asu on kaikessa harmaudessaan aika boring, myönnän. Mutta kun halusin tuoda esille nuo uudet lenkkarini, jotka ovat mielestäni tosi söpöt, niin paukautin nyt sitten samantien koko asunkin mukaan: 

huivi InWear
neule Part Two
housut Gap Moto jeans
kengät Nike Internationalist

Olen aikaisemmin tallustellut lähinnä Adidaksen tossuissa, sillä monet Niken mallit ovat tuntuneet jalkaani liian kapoisilta. Jossakin mielenhäiriössä nappasin nämä kuitenkin ostoskoriini samalla, kun tilasin lapselleni talveksi varsilenkkareita Stadiumista ja - lo and behold - nämä nyt sitten istuivat jalkaan kuin hanska (vai sukka?!). 

Tajusin myös vasta näiden hankkimisen jälkeen, että ihailin juuri tätä samaista mallia jo kesällä Nykissä, kun J.Crew'lla oli myynnissä kaksi eri väriä (pinkki ja ihan vaaleanharmaa) - ja jäi vähän harmittamaan, etten tullut niitä ostaneeksi, sillä jokin näiden muotoilussa viehättää minua kovasti. Internationalist on aikoinaan 80-luvulla (ehkä sieltä löytyy se viehätyksen syy?) lanseerattu pitkien matkojen juoksukengäksi, muttei kyllä tulisi mieleenkään luopua luotto-Asicseistani tällaisten lättänöiden takia! Kaupunkikengiksi ne ovat sen sijaan oikein passelit. Lisäksi mallista näyttää löytyvän uskomattoman monta eri värivaihtoehtoa, mikä on kiva tietää siltä varalta, että tekisi vaikka kevään korvilla mieli hankkia vielä toinenkin pari ;-)

Ja juuri tänään, kaupungilla dallaillessani, mietin miten mukavan käytännöllistä nykymuoti onkaan, kun lenkkarit ovat ihan salonki- ja kaupunkikelpoiset kengät - ja tosi monella bongasinkin erilaisia tossuvariantteja, kun oikein otin asiakseni katsella niiden perään. Minulla on myös pari ihan tosissaan lenkkarihullua tuttua, joiden tossukokoelman karttumista on hauska seurata FB:n kautta: uuden parin hankinta on aina pienen juhlan arvoinen päivä, eikä määrällä näytä olevan minkäänlaista ylärajaa; meidän johtoryhmässäkin on yksi tällainen hurahtanut, joka pukee puvun kanssa nahkaiset varsilenkkarit - ja näyttää niissä tosi styleltä (ei aina tarvitse pönöttää, edes puku päällä)!


Viikonloppu on toistaiseksi sujunut nimenomaan lenkkarilinjalla; eilen meillä oli kylässä ulkomailla asuva ystäväpariskuntamme melkein 3-kuukautisen, uskomattoman suloisen pienen tyttärensä kanssa, ja tänään käväisin toisen kaverin kanssa kaupungilla pyörimässä (saaliina puolihame Cosilta, kuvia tietysti tulossa). Huomisellekin on alustavasti sovittu kävelytreffit, joten lisää löpinää ja mehukkaita juoruja tiedossa :-) 

Toivottavasti sinullakin on ollut mukavaa, toivottelen täältä kynttilänvalosta hienoa lauantai-iltaa juuri sinne!

8 kommenttia:

  1. Hienot lenkkarit ja kiva asu muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - tässä on kyllä vähän sitä pelkäämääni jenkkituristimeininkiä, mutta menköön :-)

      Poista
  2. Olen itsekin viime aikoina iloinnut siitä, että lenkkarit kaupungilla eivät enää automaattisesti tuo mieleen amerikkalaista turistia Euroopan kaupungeissa. :) Kärsin itse juuri sitkeästä lonkan limapussitulehduksesta ja pakon edessä olen toimistoonkin yhdistänyt lenkkarit mekkoon ja hameeseen. Onneksi Niken tossuni ovat todella suloiset ja virtaviivaiset ja keräävät kehuja paheksuvien katseiden sijaan. Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts, se on kipeä, tiedän kokemuksesta! Nyt on tosiaan niin paljon ihania lenkkarimalleja tarjolla, ettei onneksi jää tyylikkyys siitä kiinni :-)

      Poista
  3. Minun pitäisi myös sijoittaa tuollaisiin kaupunkikelpoisiin lenkkareihin! Neule näyttää tosi hyvältä, ihanan rento malli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neuleen ainoa vika on heti ekasta käytöstä lörpähtävät hihat :-( Pesin sen jo, jotta saisin ne taas kutistumaan - tästä tulee huono kierre...

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...