1.1.2015

Back in business - Miami part I

Heippa kaikille, täällä ollaan taas turvallisesti kotona! Oli kiva tulla kotiin ja bonuksena loma jatkuu vielä, eli kenekään ei tarvinnut pakottautua anivarhain töihin kamalassa univajeessa. Olin alunperin ajatellut mennä huomenna konttorille, mutta sain lennolla (tai no, varmaan sitä ennen jo...) kamalan flunssan, ja yritän nyt selviytyä sen kourista työkuntoiseksi maanantaihin mennessä. Kivempi tätä on silti kotona potea kuin reissun päällä, joten hyvä näin.

Lomamme sujui erittäin hienosti; kahdessa viikossa ehti näkemään ja kokemaan tosi paljon, ja yövyimmekin peräti viidessä eri hotellissa - ylivoimainen hotellienkkamme kautta aikojen! En aio tylsistyttää teitä käymällä jokaista etappia erikseen läpi, mutta laitan nyt kuitenkin kuvia sieltä täältä ja liitän niihin muutaman kommentin mukaan. Tervetuloa Miamiin!

Asuimme ekat päivät Miami Beachilla, mutta hieman etäämmällä Ocean Driven/ South Beachin hulinasta, mikä oli ihan toimiva ratkaisu - etenkin, kun hotellillamme oli sähköauto, joka toimi shuttlena aina pyydettäessä. Croydon oli oikein suloinen pienehkö boutiquehotelli, jota voin lämpimästi suositella!

 Tähän kuvaan kiteytyy varsin hyvin Miamin henki: palmuja ja rentoa kitschiä :-)



En ole vakavasti otettava auringonpalvoja, mutta tässä oli silti oikein mukava köllötellä lukemassa.


Muutaman päivän löhöilyn jälkeen vuokrasimme auton ja ajelimme Orlandoon. Ekana iltana käväisimme matkan ekassa ja vikassa outletissa, mutta palasimme sieltä tyhjin käsin: kaupat olivat täynnä edellisten sesonkien vaatteita, eikä mikään houkutellut erityisemmin. Ruokakin Food Courtissa oli kuin lieksalaisen vanhainkodin perusmättöä, joten reissua ei voi luonnehtia erityisen onnistuneeksi....


Universal Studios oli sen sijaan hieno elämys koko perheelle, vaikka 580$ sisäänpääsy ja ns. express lane (eli päästiin jonojen ohi) -lipuista kirpaisikin jonkin verran :-O Kaikki oli brändätty hauskasti jopa parkkihallia myöten: oli paljon helpompi muistaa pysäköineensa E.T.-kerrokseen, kuin vaikkapa P4:een.









Simpsonien kotikylä Springfield oli veikeä; miehen oli "pakko" juoda Duffy -olut Homerin kunniaksi, mutta Lard Ladin donitsit sentään passasimme - ja muutenkin jo tässä vaiheessa lomaa olo alkoi olemaan kaiken pikaruoan jälkeen niin pöhöttynyt, että näin unta ruisleivästä ja lohikeitosta...


Toka päivä oli alunperin varattu Disney Worldille, mutta koska pojalle nousi yöllä kuume, jätimme hänet oman onnensa nojaan lepäilemään (telkkari ja iPad varmistivat sen, ettei hän tuskin edes huomasi meidän olevan poissa...), ja lähdimme miehen kanssa Millenia Mallille shoppailemaan, kuten hyvät vanhemmat tapaavat tehdä. Tein mielestäni aivan erinomaisia löytöjä, joita esittelen lisää myöhemmin - neljästä ostamastani neuleesta kolme oli harmaita, mikä ei ainakaan itselleni ollut edes yllätys. Olisin myös mielelläni ostanut vähän kesäisempiä vaatteita, mutta niitä oli tosi huonosti saatavilla, koska nyt on tietysti talvisesonki myös Floridassa.

Lapsi oli onnensa kukkuloilla Abercrombien -40% alesta, joten hänkin sai nyt uusia vaatteita - ja "kerrankin mieleisiä" (suora lainaus)!



Orlandon hotellista (joka oli oikeasti perheiden kansoittama Inn) oli mukava siirtyä modernimpaan YVE-hotelliin Miamin downtowniin.



Miamista matkamme jatkui Key Westiin, mutta taidan kuitenkin jatkaa tarinaa huomisen puolella - eihän kukaan jaksa tätä pidempää postausta lukea!

Loppuun vielä kiitoksen sanat: erittäin hyvää ja onnellista uutta vuotta teille kaikille lukijoilleni, mahtavaa että olette mukana!

8 kommenttia:

  1. Oi, Miamista on aina ihana lukea ja nähdä kuvia! Ihanan rento tunnelma.

    VastaaPoista
  2. Ihania reissukuvia :)
    Itselläni on ollut haaveena päästä poikien kanssa joskus tuonen Orlandoon koluamaan lävitse kaikki huvitukset. Saas nähdä tuleeko joskus haaveesta totta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tulee!

      Ueamman päivän koluaminen käy ihan tosissaan kukkaron päälle, vaikka lippujen hinnoittelu onkin tehty niin, etteivät lisäpäivät tuo enää kuin "vähän" kustannuksia till. Mutta kyllä siellä niitä päiviä saisikin kulumaan: Universalilla on kaksi eri puistoa, joista me näimme siis vain toisen, vaikka olimme siellä ihan iltamyöhään asti. Sitten olisi vielä Disneyn puistot, ja Sea World ja kaikkia pienempiäkin kohteita....

      Poista
  3. Ihania matkakuvia - ja matkakuumeen herättelijöitä.
    Kiitos sinulle menneestä vuodesta ja oikein hyvää ja onnellista tätä nykyistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä samaa sinulle, Lady!

      Poista
    2. Kiitos Hekku Miamin kuvista. Ja hyvää uutta vuotta!

      Jaana

      Poista
  4. Kiitos nojatuolimatkasta! Tuolla olisi kyllä ihana käydä! Mies on Miamissa jo ehtinyt piipahtamaan, mutta perheen naisilta se elämys vielä puuttuu.

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...