10.6.2015

Hiipivä sininen

Blogiani edes hetken pidempään seuranneet tietävät, että vielä vuosi sitten sininen ei kuulunut oikeastaan millään muotoa värivalikoimaani - paitsi farkkujen muodossa. Tänään yllätyin itsekin, kun garderoobiin oli vaivihkaan hiipinyt niin paljon sineä, että pystyin pukeutumaan siihen päästä varpaisiin - varo vain, Kaarina Suonperä, täältä tullaan!

takki Esprit
farkut Gap
kengät French Connection 
laukku Coccinelle

Lindexin alerekistä ostettu pitsitoppi näkyy tokassa kuvassa; ostin sen veneilykesää ajatellen, sillä pitsihän ei oikeastaan mene ryppyyn, joten sen pitäisi kestää vähän kovakouraisempikin säilytys kassin uumenissa.

Ja kun tosifashionista työkaveri heti aamulla huikkasi, että nyt on tyyli kohdallaan, ei tietenkään voi olla kuin tyytyväinen :-D

******

Tulin juuri tyhjään kotiin - tunne, jota en vieläkään lakkaa kummastelemasta. Eihän tässä mitään hätää ole, sillä mies on vielä töissä ja poika futistreeneissä, mutta kyllä tämä hiljaisuus (ja siisteys) tuntuu vähän epäkotoisalta ja valjulta. Toisaalta on sellainen olo, että pitäisi heti nostaa jalat ylös ja napata lasi viiniä käteen, kun kerrankin on siihen mahdollisuus... mutta ehei, minähän laitan nyt ensin ruokaa ja lähden sitten kaverin kanssa iltakävelylle maailma parantamaan ihan raittiissa merkeissä - jollemme nyt sattuisi eksymään johonkin lähipubiin, sillä kerta se on ensimmäinenkin!.

Olin muuten oikeastaan säälittävän iloinen, kun kuulin että lapsukaiset lähtivät fillareilla treeneihinsä. Kyllä vaan silloin, kun minä olin pieni, pyöräiltiin ihan joka paikkaan, mutta nämä espoolaislapset ovat tottuneet vähän liian hyvään, kun sellainen vaihtoehto ei käy mielessäkään, jollei sitä oikein erikseen myy heille hauskana liikkumismuotona ja tukitreeninä. Täytyy vähän tsempata enemmän!

Sen sijaan siitä olen iloinen, että viidenneltä päässyt poikamme on nyt parin viikon lomailun jälkeen silminnähden rennompi ja hyväntuulisempi - loma on selvästi tullut tarpeeseen hänellekin: kotityöt sujuvat vastalauseitta (no, suurimmaksi osaksi ainakin), koira on tullut ulkoilutettua lähes pyytämättä, oma huone on suhteellisen siisti, ja eilen hän jaksoi jopa sovitella vaatekaappinsa sisältöä, kun halusin siirtää pieneksi jääneet housut sivuun tekemään tilaa uusille. Niitä oli muuten todella monta paria...

Alennusmyynneistä saa onneksi uutta tilalle vaikka koko perheelle; tänään napsuttelin ostoskoriin itselleni uutta Booztin alesta, ja eilen tuli pojalle Pomp de Luxista parit housut - kaikissa se -40% ale, joten säästin siis ihan hurjia summia! Stockan aleen olisi myös kiva päästä ihan heti ekana päivänä kuorimaan kermat päältä, joten jos joku osaisi vinkata koska se alkaa, olisin todella kiitollinen!

5 kommenttia:

 1. Oi upeus miten kauniin sininen takki. Todella kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Oi upeus miten kauniin sininen takki. Todella kaunis <3

  VastaaPoista
 3. Kiva asu :)
  Itse odottelen sitä ihmettä, kun kotona olisi sekä siistiä että rauhallista. Alkajaisiksi kelpaisi edes toinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne sieltä tulee, yksi kerrallaan! Ja ihan kohtahan sitä jo kaipaan, että talossa olisi elämää, kun lintu lentää pesästä...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...