7.6.2015

Sinisen sävyjä

Auvoisaa sunnuntai-iltaa! Asukuva on perjantailta, mutta ehdin nyt vasta taas blogihommien pariin, kuten jo etukäteen uumoilinkin... Ja ei, en todellakaan pessyt ikkunoita - tai tehnyt oikeastaan mitään muitakaan kotihommia; viikonlopun eka ja ainoa pyykkikoneellinen pyörii vielä ohjelmaa loppuun, enkä edes järjestänyt normaalia parin tunnin vaatteiden silitys-/viikkaussessiotakaan tänään. Kohta alkaa onneksi viikko uusi, ehtiihän sitä!

Muistan miettineeni tuota kuvan neuletta tilatessani, josko oli ihan tyhmää tilata vielä villavaatetta "tässä vaiheessa kesää". No kappas vaan, villa ei edelleenkään tunnu yhtään väärältä valinnalta, joten hyvä ettei jäänyt tilaus tekemättä virheellisen optimismin vuoksi!

neule COS
housut Gap
kengät French Connection
laukku Coccinelle

Sain sinisävyisestä asusta myös mitä ihanimmat kehut, kun työkaveri maalaili minun näyttävän aivan italialaiselta kiirehtiessäni perjantaina kotimatkalle - teidän pitää vielä kuvitella tähän asuun oliivinvihreä polvimittainen trenssi ja isot aurinkolasit, ja kenties näette saman, mitä hänkin? Olin tietysti aivan mielettömän imarreltu :-D Voi, kun osaisi valita huomisetkin työvaatteet siten, että näyttäisin edelleen tyylikkäältä donna d'affarilta...

Nyt täytyy tehdä vielä vähän töitä; eilen tuli pomolta tehtävänanto, joka vaatii aika isoakin pohdintaa - ja joka pitäisi vuorostaan huomenna pystyä kiteyttämään järkeväksi toimintasuunnitelmaksi. Ajatuksia olen toki pyöritellyt päässäni vaikka miten paljon, mutta mitään kovin selkeää en ole vielä saanut jäsenneltyä. Konserni siis tarvitsee minua juuri nyt (huomaatteko, miten pienen ihmisen saa suorastaan surullisen helposti motivoitua tekemään töitä vapaa-ajallakin: isoa egobuustausta vain peliin!), joten heippa ja hyvää yötä!

6 kommenttia:

 1. Hauskat housut! Tsemppiä yötöihin - kun kerran konserni tarvitsee, niin konserni tarvitsee...
  Mukavaa uutta viikkoa, kun aika koittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - sinä taidat myös aika omakohtaisestikin tietää, miten konserni aina joskus esittää kutsuhuutoaan?! No, ei sentään ihan mennyt pikkutunneille, ja deadline meni jo, joten nyt ei voi enää tehdä asialle mitään!

   Poista
 2. Kiva asu - housut ovat hauskat. Eikä tee tiukkaakaan kuvitella sitä trenssiä ja aurinkolaseja - ja italialaista donnaa;)
  Tsemppiä töiden kanssa ja hyvää uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiva asu - täälläkin tykkäillään!
  Mukavaa maanantaita, Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :-) Hauskaa loppuviikkoa myös teille!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...