23.10.2015

Jotakin mulle

Kukaan ei varmaan ylläty kun kerron, että yritin lievittää viikon stressiä shoppailemalla?! Huomasin keskustapalaverin jälkeen, että olin parkkerannut autoni aivan Mycokon viereen, ja sen ovi oli niin kutsuvasti auki, että pakkohan siellä oli piipahtaa :-) Sovittelin useampaakin paitaa, mutta muut olivat joko liian isoja tai pieniä - onneksi löytyi tämä yksi, joka istui hyvin ja tuntui kivalta päällä.


Toppi on Day Birger Mikkelsenin ja pesunkestävää silkkiä, mitä arvostan kovasti - pesulakäynnit kun tuntuvat kovin vaivalloiselta askareelta... Peukut myös mulle siitä, että ostin jotakin muuta kuin mustaa tai harmaata!

Tätä kuvaa ottaessani huomasin, että kaula-aukon pieni kultainen nappi oli pahasti naarmuuntunut, mikä harmitti niin paljon että soitin vielä liikkeeseen. He kyllä ystävällisesti lupasivat ottaa sen takaisin ja korjauttaa ompelijalla, mutta varoittelivat myös sen kestävän jonkin aikaa. Nopein ratkaisu olisi kuulemma käydä ostamassa sopivan väristä lankaa (toin itse esille sen, ettei multa löydy sopivaa sävyä onnettomasta ompelulaatikostani) ja vaihtaa varanappi paikalle. Maksoin jo paidasta yli 200€, enkä haluaisi enää satsata edes viittä euroa petrolinväriseen ompelulankaan - onko se nyt niin väärin ajateltu?!

Tarkoitus oli myös käydä etsimässä uusia korkkareita, sillä olen jo käyttänyt Guessin popot aika kiitettävästi loppuun tässä vuoden aikana. Yleisen kulumisen lisäksi olen näemmä jäänyt koroista jumiin aika moneen tuulikaapin ritilään, niin pahasti olen saanut ne karrelle. Alkoi kuitenkin sataa juuri silloin, kun olisi pitänyt marssia läpi kaupungin, ja niinpä mukavuudenhaluni vei voiton ja lähdinkin ajelemaan kotia kohti - ehtii ne kengät ostamaan vaikka ensi viikolla...

Sukkahousuja sentään kerkesin ostamaan, sillä niiden tarve oli tosi akuutti: pääsin vasta alkuun ja rahaa upposi silti 60€. What?! Jotenkin mystisesti suurin osa paksuista sukkiksistani oli päässyt kesän aikana nuhraantumaan ja nyppyntymään, joten joudun tekemään vielä useampiakin ostosreissuja ihan lähiaikoina.

Olen niin kiitollinen, että tämä viikko on vihdoinkin voiton puolella ja kaikki ikävät velvollisuudet on hoidettu (kai) suht. kunnialla. Huomenna on luvassa iloinen perhejuhla, ja sunnuntaina Helsinki International Horse Show, eli pelkästään ihania asioita. Samaa toivon teillekin, kaikkea hyvää!

4 kommenttia:

 1. Ihanan värinen paita.
  Itse en yhtään lämpene tuollaisiin, että äkkiäkös sä tämän itse korjaat juttuihin. Siitä, että lähdet ostamaan sopivaa lankaa on oikeasti vaivaa ja siihen menee aikaa. Ja mulla ainakin jää tuollaiset jutut niin helposti roikkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepäs se, ompeluhommat ei ole mun vahvuusalueella, joten mitä todennäköisemmin nappi on vaihtamatta vielä siinä vaiheessa, kun pistän paidan eteenpäin kirppiksellä...täytyy vain muistaa laittaa ekstranappi talteen, niin voin sitten luovuttaa seuraavalle omistajalle :-D

   Poista
 2. Kaunis paita! Shoppailu on kyllä hyvää terapiaa mielelle, tosin lompakko voi olla toista mieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lompakko on tällä viikolla joutunut jo aikamoiselle koetukselle - ja nyt vielä HIHS päälle, se on aina kamalaa rahanmenoa!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...