27.10.2015

Tutusti sävytetty

Heipparallaa! Näin ne illat pimenevät, ja kun ekat joulumainoksetkin on jo tullut bongattua, aloin huvikseni laskemaan montako työpäivää on vielä jäljellä - ja sain lukumääräksi 34!! Me lähdemme jo joulukuun puolessavälissä Thaimaahan, joten karkaan hieman etuajassa, muttei ilman tuota lomaakaan olisi montaa päivää enempää :-) Kohta ollaan siis uuden vuoden puolella, mikä on jotenkin aika hurjaa!

Asukuva on valitettavasti hieman epäskarppi, mutta tätä se nyt on vielä pitkän, pitkän aikaa...Mutta näkeehän tuostakin, että olen siirtynyt talven tuttuihin sävyihin, mustaan ja harmaaseen. By Malene Birgerin huivi on melkein kasvanut kaulaan kiinni, kun taas jokseenkin ylihinnoiteltu Tigerin collegemekko oli vasta ekaa kertaa päällä, vaikka olin siitä ostohetkellä niin innoissani. No, annetaan sille vielä hetki aikaa ansaita paikkansa!

Töissä on yritetty etsiä uusia tekemisen tapoja ja kuljettu tunteiden vuoristoradassa - ei ihan helppoa esimiehellekään... Kohti parempaa ollaan kuitenkin menossa, ja uskon vakaasti, että tehdyt muutokset (tekemisen tapoihin, siis) olivat ihan oikeita, vaikka tietysti vie aikaa opetella kaikki uudet kuviot - eikä kaikkea ole vielä edes ehditty miettimään loppuun asti. Siinä on ehkä ollut myös koko prosessin suurin yllätys: jotenkin sitä oli ajatellut, että kunhan ne kamalat irtisanomiset on hoidettu, on kaikki ohi, mutta siitähän se kaikki vasta oikeastaan alkoikin, ja nyt vasta tiedostan sen, miten pitkä matka on edessä ennen kuin kaikki palaset loksahtavat lopullisesti paikalleen... Olen siis sen 34 päivän päästä enemmän kuin loman tarpeessa, varmaan enemmän kuin koskaan ennen!

Nyt olen lähinnä yöunen tarpeessa, joten lähden uhmaamaan täysikuuta ja yritän nukkua edes reilut seitsemän tuntia. Se ei todellakaan ole riittävästi, mutta jotenkin vain kukun aina aivan liian myöhään kaikkea turhanpäiväistä touhuten tai somessa roikkuen, vaikka tiedän, että mikään ei olisi tärkeämpää kuin nukkuminen - tämä lienee aika yleinen haaste?!

Jutellaan siitä lisää huomenna, nyt hyvää yötä :-)

2 kommenttia:

  1. Mekko näyttää kyllä ihan hurjan hyvältä! Mä olen yrittänyt kissojen ja koirien kanssa metsästää itselleni collegemekkoa, joka olisi riittävän pitkä (pitäisi olla polven yli).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mulla meilkein kaikki on aina yli polven, halusin tai en :-D

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...