20.1.2016

Kevätkenkiä

Tiedän, että olen jo monta kertaa kertonut, että reagoin stressiin shoppailemalla. Eihän se oikeasti mitään auta, mutta toimii kuin henkinen tupakkatauko (terveellisempi/  kalliimpi habit) ja vie hetkeksi ajatukset johonkin ihan muualle. Tänään tuli taas kaiken kiireen keskellä sellainen pakottava tarve ostaa jotakin; en osaa ollenkaan selittää, miksi päädyin juuri Pretty Ballerinas -verkkokauppaan, mutta tutun tehokkaaseen tapaani löysin ja ostin kahdet kengät muutamassa minuutissa!


Nämä popot valkkasin PB:n varsin laajasta valikoimasta, mitäs tykkäätte? Mulla on perinteisiä ballerinoja kaapissa sen verran monet, että niistä en jaksanut innostua, mutta sekä käärmeennahka että nyöritykset ovat juuri nyt kovin lähellä sydäntäni. Suomen keliin nämä kengät eivät ihan toviin istu (en koskaan jaksa roudata töihin erikseen sisäkenkiä, vaikka vaihtelun vuoksi ehkä pitäisikin) - hyvässä lykyssä pääsen kuitenkin tepastelemaan näissä maaliskussa, kun lähden työmatkalle Barcelonaan :-)

Ennen sitä käyn kuitenkin (todennäköisesti sateisessa Amsterdamissa) ja hiihtolomalla lähdemme koko perheen voimin Dolomiiteille. Ja siinä välissä teen paljon, paljon töitä....

Onneksi on myös illat ja kevään uudet tv-ohjelmat, joiden parissa rentoutua: Californication, Greyn anatomia, Quantico ja the Voice of Finland ovat olleet iltojeni ilo. Ai niin, olen myös katsonut muutaman jakson Ihon alla -draamaa Ruudusta, mutten ole ihan vielä varma, onko se mun juttuni (annan sille vielä mahdollisuuden). Sen sijaan voin suositella kovasti Venlojakin kahminutta Koukussa -sarjaa, joka löytynee edelleen Areenasta - jos olet yhtään rikosjännäreiden ystävä, koukutut varmasti!

2 kommenttia:

 1. Ihania kenkiä!
  Mä en uskalla enää katsoakaan nettikauppaan, jossa myydään kenkiä. Olen onnistunut ostamaan 4 kengät, mutta puolustukseksi sanottakoon, että kaikki olivat alessa :D Yhdet ostin kyllä Sokokselta, muut ovat tulleet netin kautta.

  Pitääkö noissa koot paikkansa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko nyt kuitenkin parempi, etten antaisi mitään kokovinkkejä, ettet vaan sortuisi? Mun jalka on jotakin 38.5 ja 39 väliltä, ja tilasin noi mustat puolikkaana ja liskot kolmeysinä, joihin voin tarvittaessa laittaa pohjallisen. Liskot olivat alessa, eikä ollut enää kuin 39 jäljellä :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...