26.1.2016

Sisätakki

Pooloteemani jatkuu - voi, miten mukava ja käytännöllinen vaate se onkaan! Tällä kertaa puin sen kaveriksi sisätakin, joka on toinen vaatekappale, jonka ihanuudesta voisin kirjoitella useamminkin: kesällä ja alkusyksystä se viimeistelee asun ja tuo siihen tiettyä ryhtiä, ja kylmillä säillä se tuo lämpöä ja särmää - ja korvaa ne [minun käyttämäni] iänikuiset neuletakit.

sisätakki by Malene Birger
poolo H&M
farkut J. Crew
kengät &Other Stories

Olen muuten jo vähän pidemmän aikaa odotellut COSin aletilausta, ja ehtinyt kyselemäänkin sen perään: juuri tsekkasin, ja olen tehnyt ostokseni jouluaattona (Thaimaassa ei ollut niin nuukaa, makoiltiin joulun kunniaksi altaalla aattonakin), ja pakettiseurannan mukaan lähetys on jämähtänyt Saksaan jo 5.1.! Luottokorttilasku pitäisi maksaa kuun vaihteessa, mutta ajattelin olla yhteydessä Luottokuntaan ja kieltäytyä maksamasta vedoten siihen, etten ole koskaan saanut tuotteita. Mieluiten kyllä ottaisin paketin ja ainakin sovittaisin vaatteita [ennen kuin palautan niistä suurimman osan], mutta kai tähän nyt joku ratkaisu on oltava, ja se ei voi olla se, että maksan tuotteista, joita en ole koskaan nähnytkään? Kyllä nyt saksalainen tehokkuusimago kärsi kovan kolauksen minun silmissäni!

Ihan kaikki tilausrivejä en enää muista, mutta sen tiedän, että paketissa olisi mm. musta neule, jota ilman on tosi vaikea tulla toimeen :-) Tämä blogi tarvitsee lisää asukuvia mustista vaatteista ihan jo nimensäkin takia...

Sen sijaan kenkäpaketteja on tulossa parikin kappaletta: Pretty Ballerinas ja Boozt ilahduttavat minua toivottavasti jo tällä viikolla. Toivotaan, että huomisen silmäleikkauksen jälkeenkin voin ihastella uusia popoja muutenkin kuin tunnustelemalla.. Pitäkää mulle peukkuja, sillä jännittää edelleen tosi paljon (ja suurkiiitos kaikista ihanan kannustavista kommenteista!). Vi ses!

5 kommenttia:

 1. Mulla menin cosin tilauksessa kanssa aika kauan, mutta ei sentään tuollaisia aikoja. Taisin tilata ne tapaninpäivänä ja tulivat kuun puolessa välin.

  Tsemppiä, kaikki menee hyvin. Muistat vaan käyttää kosteutustippoja sitten leikkauksen jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Iltaa! Tosi hyvältä näyttää asu! Yksi kysymys: Millaista päällystakkia sisätakin kanssa käytetään? Vai puetko sen päälle vasta töissä? Mulla just ennen joulua tehty COSin tilaus tuli jo aikoja sitten. Sen sijaan Booztilla paketin päälle oli vahingossa lätkäisty palautustarrat, ja s-postiin tuli kuitti palautuksesta kun vielä odottelin pakettia saapuvaksi. Nyt odottelen, että tilaamani housut kirjautuvat takaisin systeemiin, jotta voin tilata ne uudestaan. No, tekevälle sattuu, mutta toivoisin asiakaspalvelulta vähän nöyrempää asennetta ja kunnon anteeksipyyntöä. -Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Henna, mulla on onneksi talvitakissa armeliaan väljät hihat, joten sisätakki mahtuu sen alle - muuten en jaksaisi säätää erikseen kannettavien vaatteiden kanssa, niin mukavuudenhaluinen olen.

   Booztin kanssa ei ole koskaan ollut ongelmia ja tomitukset ovat olleet jopa hämmästyttävän nopeita - näköjään kaikille tapahtuu mokia!

   Ja kiitos tsempeistä, kaikki meni hyvin!

   Poista
 3. Tietty tärkein unohtui: Tsemppiä leikkaukseen! -Henna

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...