13.3.2016

Espanjan uutisia

Hola! Terveisiä Barcelonasta: täällä on ihmeellisen keväistä ja lämmintä Suomeen verrattuna, ja ballerinat tuntuvat jalassa juuri niin kevyiltä kuin olin ajatellutkin. Ihanaa - ja kohta  Suomessakin on jo sama meininki! (ai niin: ei mulla mitään uutisia ole, kunhan kikkailin otsikon kanssa)

Arkipäivät ovat vierähtäneet lähes täysin työn merkeissä, sillä en ole koskaan ollut yhtä kiireinen – ja valitettavasti myös stressaantunut – kuin juuri nyt.  Vatsahaavaa en ole onneksi onnistunut itselleni kehittämään,  mutta moni asia, kuten liikunta ja ystävien tapaaminen, on vähentynyt aivan olemattomiin, vaikka molempia tarvitsisin sekä fyysisen että henkisen hyvinvointini turvaamiseksi… Ja kun illalla on pari hassua tuntia hoitaa kotia ja perhettä, ei blogille vain yksinkertaisesti ole riittänyt aikaa kuin ehkä yhden hassun viikkopostauksen verran. Pahoitteluni, ja samaan hengenvetoon taas kiitos siitä, että olette edelleen messissä – vaikka  suoritus ei aina ole ihan täysi kymppi, en silti ole ainakaan ihan vielä valmis luopumaan koko harrastuksesta, joten jatkan nyt tätä verkkaista tahtiani eteenpäin ja toivon, että jossakin vaiheessa saisin vähän omaa elämääni takaisin.

Kivojakin juttuja on toki tässä ollut, kuten esimerkiksi viime perjantain Emma-gaala, jota pääsin seuraamaan aivan kirjaimellisesti aitiopaikalta suoraan lavan vierestä. Show oli telkkarin välitykselläkin vaikuttavaa katsottavaa (kyllä, katsoin sen kokonaan uusiksi ja hihkuin aina, kun kamera pyyhkäisi ohitsemme :-D), mutta esitykset olivat kyllä livenä aivan omaa luokkaansa. Näin, miten artistit jännittivät ennen kuin kategorian voittaja mainittiin (vaatii muuten aikamoista pokkaa pitää pokeri, kun tv-kamera on aivan iholla ja kaikki ympärillä tuijottavat odottavasti… pettymyksen häivääkään en havainnut kenekään kasvoilla, kun voitto ei osunutkaan kohdalle); ilotulitukset paukkuivat ja kuumottivat varsin vakuuttavasti lähietäisyydeltä ja koko lähetyksen millintarkka koordinointi ja juoksutus olivat nekin oikein vaikuttavia. En valitettavasti ehtinyt nappaamaan asukuvia, sillä laittauduin alle tunnissa (aikamoinen suoritus, vai mitä?!) ja lopulta tuli tietysti tosi kiire ehtiä ajoissa mestoille. Eipä silti, mulla oli vaan kaikkea vanhaa päällä, sillä vaikka olisi ollut kiva ostaa jotakin uutta ihan tuota tilaisuutta varten, en tällä kertaa ehtinyt edes nettishoppailemaan – onneksi kaapista löytyi edes vähän valinnavaraa (eli monta pikkumustaa) J

Tässä muutamia fiiliskuvia kännykällä ikuistettuna: 

Ylävasemmalta myötäpäivään: Anna Abreu, Paperi T, Chisu ja Sanni

Yksi  vaateuutuus on kuitenkin jäänyt esittelemättä, ja se on tässä: PBO:n silkkitoppi, jonka ostin jo ennen hiihtolomaa, mutta jota en vilukissana ole vielä päässyt korkkaamaan. Minun mielestäni valitsin luonnonläheisen printin, kun taas mies oli sitä mieltä, että sen voi tulkita myötämieliseksi suhtautumiseksi kannabista kohtaan… ehkä se ei nyt kaikille kuitenkaan tule ihan ekana mieleen?! Tai jos tulee, saan varmaan vähän eriskummallisen maineen työympyröissä!

Tänne reissuun en tuota toppia kuitenkaan pakannut, sillä silkki ei ole ollenkaan käytännöllinen matkamateriaali - enkä todellakaan uskalla silittää hotellien silitysraudoilla, kun kotonakin jännittää näyttää herkille materiaaleille edes haaleaa rautaa! Juu ei, mulla on matkassa mukana villaa, trikoota ja bukleeta - ja nekin laitoin heti henkarille suoristumaan huomista varten, vaikka olinkin näköjään onnistunut pakkaamaan ne varsin siististi tällä kertaa. Jotakin on tullut vuosien varrella näköjään opittua :-)

Nyt lähetän vielä pari sähköpostia ja vetäydyn pikkuhiljaa yöpuulle. Oikein hienoa alkavaa viikkoa kaikille teille!

2 kommenttia:

 1. Balleriinakelit kuulostavat niin ihanilta. Nauti niistä :)
  Tsemppiä töihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin, vaikken ehdikään näkemään kuin hotellin ja lentokentän :-D Ja kiitos, samassa työjamassa ollaan...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...