8.3.2016

Mallailuja

Hellurei! Olin viikonloppuna tosi pitkästä aikaa kaupungilla ihan liveostoksilla hyvän ystäväni kanssa; lounaalla jo vierähti pari tuntia (mikäs siinä viinilasi kädessä istuessa :-D), mutta onneksi jaksoimme vielä kahlata Cosin ja Stockan läpi! Huh!

Tämä Sandin jakku näytti jo henkarissa ihan omalta, ja sovituksen jälkeen se jotenkin jäi käteen kassalle asti. Hinta oli aika kipakka, mutta onneksi Paris-kampanjassa sisälsi -20% naistenvaatteiden kertaostoksesta, ja sain pienen liennytyksen. Mallailin sitä kotona vielä varmuuden vuoksi sekä mekon että farkkujen kanssa, ja ne näette nyt tässä.

jakku Sand
mekko By Malene Birger
kengät French Connection

Tuo Malenen mekko on siitä hieman ärsyttävä, että siinä on selässä syvä halkio - jakun kanssa ei tarvitse huolehtia siitä, että vilauttaa tahtomattaan liikaa (yleensä puen alle kermanvärisen silkkitopin). Ja vaikken nyt ihan hurjaksi herennyt väriskaalan suhteen, ei vihreän ja sinisen yhdistäminen ole ihan jokapäiväistä settiä  - täytyy yrittää pitää mielessä, vaikkei vaatekaapista noita värikkäitä vaatteita ihan kamalasti löydykään eri yhdistelmiä varten...
Viihdyn tosi hyvin mekossa, mutta kyllä tämä tokan kuvan asukokonaisuus on vielä mieluisampi.

farkut J. Crew
kengät Pretty Ballerinas

Leopardiballerinatkin ovat uudet, ja olen niistä suorastaan lapselllisen innoissani. Ensi viikolla tepastelen pari päivää lämpimässä Barcelonassa, ja nämä lähtevät aivan ehdottomasti mukaan!

Barcelonan pakkauksia pohtiessani (haluan selvitä pelkällä carry on -laukulla, eli pitää todellakin suunnitella kaikki asut tosi tarkkaan) olen havahtunut siihen, että olen kipeästi uuden trenssin tarpeessa - ja sellaisen, jonka alle mahtuisi pukemaan vaikka tämän jakun tai muuta vähän paksumpaa. Nykyinen versioni on hihoista niin kapoinen, että edes paksua neuletta ei saa niihin ängettyä, mistään stydimmästä puhumattakaan.

Viime keväällähän mallistoihin ilmestyi jo 80-lukuhenkisiä, vähän lötkömpiä ja laskeutuvammasta matskusta tehtyjä trenssejä, ja sellainen vähän houkuttelisi - pelkään kyllä, että ne(kin) on tarkoitettu paljon itseäni pidemmille, mutta se taitaa selvitä vasta sovittamalla.

Lauantaina olisi taas mahdollisuus piipahtaa takkiostoksilla, mutta edellisenä iltana on Emma-gaala, ja on olemassa sellainen riski, että ilta vähän venähtää :-). JA AI NIIN, MÄ EN VIELÄ TIEDÄ MITÄ PUEN PÄÄLLE! Siinäpä mulle päänvaivaa loppuviikoksi... jotakin mustaa, varmaan. Ideoita otetaan vastaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...