6.3.2016

Kevätkotkotuksia

Ulkoa kuuluu lintujen sirkutusta ja räystäästä tippuvan veden ääni; juuri nyt aurinko ei paista, mutta aurinkolasit ovat jo käsilaukun vakiovaruste, sillä koskaan ei tiedä, milloin niitä tarvitaan - jopa aamuisin olen jo posotellut uudet blehat nenän päällä töihin, eikä mikään ole sen mahtavampaa!

Keväästä kielivät myös uudet kengät, jotka odottavat toistaiseksi vaaleanpunaisissa laatikoissaan lopullista lumien katoamista - sisällä olen jo vähän fiilistellyt, miltä tuntuu tallustella kevyesti ja keväisesti, ja kivaltahan se tuntui: pukeutumiseenkin tulee taas ihan uusi ulottuvuus, kun sopivien kenkien valikoima moninkertaistuu muutamasta nilkkuparista (vaikka niitäkin on miehen mielestä suorastaan käsittämätön määrä).

Samalla sitä alkaa tietysti myös miettimään garderoobiaan, ja pohtii että mitenköhän minä tänä keväänä pukeutuisin. No, sen verran on nyt jo realismia ja järkeä tullut, että tajuan, etten minä aivan totaalista metamorfoosia tule läpikäymään: en muutu juuri nyt niin trendikkääksi grunge- mimmiksi, mutten myöskään tule pukeutumaan pelkkiin kotelomekkohin ja jakkupukuihin, vaikka työtittelin perusteella joku voisi niin olettaakin. Vaatekaappi tulee siis olemaan samanlainen sekatavarakauppa kuin tähänkin asti!

Silti aina tekee mieli jotakin uutta kevään kunniaksi, ja siihen nälkään lähdin hakemaan inspiraatiota Espritin uutuksista, joista herkullisimmat poiminnot ovat nyt tässä:


Ei ihan mustaa, mutta tarpeeksi tumma tuntuakseen turvalliselta :-) Mekko, jota voisin pitää töissäkin paksujen sukkisten ja nilkkureiden kanssa, mutta joka pääsee oikeuksiinsa juhlavammissa tilaisuuksissa, kuten kuvasta näkyy. Hauskasta, mutta sopivan maltillisesta hapsuhelmasta vielä lisäpisteet.


Tämä malli olisi minun päälläni säädyllisen polvipituinen - mallin sääret ovat selvästi monta metriä pitkät, joten mittasuhteet vääristyvät... Punainen väri on [minulle] rohkea, mutta kun sävy on kuitenkin hieman murrettu, uskoisin että tätä tulisi käytettyä - sitä paitsi ihailen aina muiden päällä juuri tätä punaista kovasti.


Pitsi on vieläkin vahvasti esillä, ja hyvä niin! Tätä ihanaa juhlamekkoa on tarjolla useammassa eri sävyssä, mutta minun valintasi olisi klassinen tummansininen - tuota pinkkiä bleiseriä en kyllä lähtisi itse yhdistämään noin herkän mekon kanssa, mutta makunsa kullakin.


Tällaista midipituista hametta olen etsinyt jo pidemmän aikaa, ja siksi tämä onkin nyt jo ostoskorissa odottamassa tilauspäätöstä - mustien kenkien kanssa yläosaksi voi valita melkein mitä tahansa turvallisesta harmaasta vaikka miten värikkääseen toppiin (ei liene vaikea arvata, mihin suuntaan itse kallistun)


Vika valintani on enemmän vapaa-ajan vaate: denimhenkinen toppi lyocellista, joka on materiaalina lyönyt itsensä läpi viime vuosina. Pukisin tämän juuri kuten kuvassakin, eli t-paidan korvikkeena chinojen tai valkoisten farkkujen kanssa. Toki se kävisi töihinkin, kunhan ei nyt ihan konsernijohtoa tarvitsisi kohdata - tosin minun tuurillani niin kävisi väistämättä, onhan niin tapahtunut jo monta kertaa aikaisemminkin...Parempi siis palata siihen vapaa-ajan rajaukseen kuitenkin :-)

Näillä pääsisi jo hyvin alkuun, ja luotan vahvasti siihen, että löydän vielä kaikkea muutakin kivaa, kunhan ehdin taas paneutumaan shoppailuun oikein toden teolla; töissä on ollut niin tajuton hoppu, että jopa tämä lempiharrastukseni (niin, sekä bloggaaminen että shoppailu) on jäänyt vähän taka-alalle - no, viimeistään toukokuussa otan sitten kaiken korkojen kera takaisin!

Oikein hienoa sunnuntaita just sulle <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...