21.2.2016

Pernille Corydon - mulle kaikki nyt heti!

Olin eilen lounastamassa lapsuudenaikaisten ystävieni kanssa, mikä oli vallan mukavaa. Tutustuimme toisiimme ala-asteen loppupuolella, ja yhteinen taipaleemme jatkui aina lukion ekalle luokalle asti, minkä jälkeen sitten tiemme erkanivat kaikkien perheiden muuttaessa tai osan lähdettyä vaihtoon. Niin vain olemme sitten kuitenkin jaksaneet ja ehtineet pitämään yhteyttä kaikki nämä vuodet (tai siis eihän niistä lukiovuosista ole kuin pieni hetki :-D), ja juttua riittää aina juuri niin pitkäksi aikaa, mitä kulloinkin on käytettävissä - eilen sitä oli ruhtinaalliset pari tuntia, ja aika kului tietysti kuin siivillä puhuessamme iloisesti toistemme päälle (silleen hyvällä ja innostuneella tavalla).

Poikkesin treffien jälkeen "ihan nopeasti" Ainoan By The Way -putiikissa, ja tein totuttuun tapaani salamannopeita löytöjä. Osin tätä selittää kyllä se, että kävin jo ennen joulua ihailemassa Pernille Corydonin koruja (ihania! kaikki!), ja nyt sitten vain sovitin sormuksesta oikean koon ennen ostamista.

Yritin myös kuvata korut itse, mutta voi jestas, miten vaikeaa se olikaan! Mustiin laatikoihin ja vaahtomuoviin asetellut korut näköjään imevät itseensä pölyhiukkasia (ja meillä on näemmä tosi pölyistä...), ja kuvat näyttivät järkyttäviltä. Tyydyn siis käyttämään ammattilaisten  fotoja, täältä lainattuja.

Sormuksen nimi on Grandpa Ring, ja siinä onkin kieltämättä vähän maskuliininen klangi - tulee mieleen sinettisormus. Se ei silti ole kädessä mitenkään mahdottoman iso tai dominoiva, ja täytyy vain pitää huoli siitä, että luonnonvalossa hieman ruskeaan taittava kivi ei riitele liikaa kynsilakan kanssa: huomasin tämän ihan livenä, sillä sanotaanko vaikka niin, että pinkit kynteni eivät tuoneet sormusta parhaalla mahdollisella tavalla esiin :-D


Korvikset ovat nimeltään Small Multi Coin Earstick. En osannut oikein silmälasien kanssa käyttää muuta kuin "tylsiä" timanttikorviksiani, ja nyt niiden suhteen on auennut aivan uusi maailma (aivan kuin aurinkolasienkin) - valinnanvaraahan on vaikka miten paljon! Lähden nyt näillä liikkeelle ja kartutan hiljalleen kokoelmaani; tähän mennessä olen hankkinut vain juhlakäyttöön sopivia näyttäviä bling bling -korviksia, joten täytyy pikkuhiljaa hahmotella, minkälaisia malleja voisin ajatella arkeen sopiviksi.


Nämä uudet arjen pikkupiristykset pääsevät mukaan ensi viikon reissuun Dolomiiteille; täällä on pakkausrumba kiihkeimmillään, sillä aamulla pitää olla jo kuuden jälkeen lentokentällä, mikä on meidän perheelle todella haastava suoritus. Eilen kävin ostamassa itselleni mm. iltapipon (eli siis pitkään untsikkaan sopiva pipo, joka on eri kuin mitä käytän rinteessä tauoilla - laskiessa pidän tietysti kypärää) ja toppakintaat, mutta nyt laskettelusukkien vahvuuslaskenta paljasti vakavia puutteita, ja on pakko käydä vielä pyörähtämässä Stadiumissa tekemässä täydennysostoja. Voisihan niitä tietysti ostaa paikan päältäkin, mutta hinta on todennäköisesti vähintään 1,5 -kertainen, joten kandee uhrata se tunti aikaa nyt täällä päässä.

Moni muukin on ensi viikolla lomalla, kun taas ne onnelliset, jotka voivat ajoittaa lomansa johonkin muuhun kuin ruuhkaisimpaan ja kalleimpaan sesonkihuippuun myhäilevät partaansa ja tekevät töitä vielä hetken ennen omaa breikkiään... Hienoa alkavaa viikkoa, kuuluit sitten kumpaan ryhmään tahansa!

4 kommenttia:

 1. Whouu, kuinka upea sormus! Ja kiitos, kun muistutit positiivisista puolista muulloin kuin ensi viikolla lomailusta. Meinasin jo vaipua epätoivoon, että KAIKKI lomailevat ensi viikolla paitsi minä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä todellakaan vaivu epätoivoon - veikkaanpa, että ensi viikolla on töissäkikn vähän leppoisampi tahti, joten nauti siitä! Minä palaan tiistaina täyteen hulinaan vetämään workshopia, jota en ainakaa vielä ole yhtään valmistellut. Onhan tässä iltaa jäljellä...

   Poista
 2. Tervetuloa tänne Dolomiiteille, ainakin 2 ensimmäistä laskupäiväämme ovat olleet pelkkää unelmaa; aurinkoa ja lunta, rinteet vailla hissijonoja ja ravintolat pistävät parastaan �� Missä kylässä asutte?

  VastaaPoista
 3. Olemme Madonnassa. Alku täälläkin oikein lupaava: aurinko löytyi ylimmältä huipulta, pilvien yläpuolelta :-)

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...