11.2.2016

Himo(netti)shoppaajan säästövinkki

Kuittirumban keskellä tuli mieleen, että voisin vaikka jakaa tämän vinkin  (voi kyllä olla, että olen jo tehnyt sen joskus aikaisemminkin, mutta ei kai tuo nyt niin vaarallista ole): PayPal korvaa heidän kauttaan maksettujen ostosten palautuskulut! Ainoat ehdot ovat, että haet korvausta kahden viikon kuluessa palautuksesta, ja maksimisumma on 30€. Tein juuri korvaushakemuksen kahdesta eri lähetyksestä: Pretty Ballerinas -kengät Britteihin (nämä palautin, ne toiset pidin) ja varsin raskas Jaegerin kreppikankainen mekko Espanjaan, molemmat vain 16.50€ toisessa luokassa. Palvelu vaatii rekisteröitymisen, joka löytyy täältä.


Juuri nyt ei ole yhtään pakettia matkalla kohti Suomea, vähän tylsää :-)

Ei kun onpas - vaihdoin nuo palauttamani nyörikengät näihin leopardipopoihin, sillä täytyyhän nyt nelikymppisellä olla edes yhdet grrrrr-kengät!  Tänään ei kyllä ole yhtään grrrr-olo, vaan päinvastoin aika unettava fiilis. Olisi varmaan parempi mennä kerrankin ajoissa nukkumaan ja tsempata huominen vielä isosti ja hyvällä sykkeellä.

Mahtavaa perjantaita just sullekin!

EDIT: Paypal korvaa 12x palautuskulut vuodessa - mutta edes minä en yltänyt viime vuonna kahteentoista, ehkä siksi, ettei ihan joka verkkokaupassa pysty maksamaan Paypalin kautta :-D

2 kommenttia:

  1. Hei kiitos, tämä oli oikeasti arvokas vinkki. Useimmiten tulee valitua sellainen nettikauppa, jossa palauttaminen on asiakkaalle ilmaista, mutta tämähän laajentaa mahdollisuuksia huimasti.

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...