11.8.2016

Onko pakko?

Kesä oli ihana, mutta eikös se ollutkin aika lyhyt, vai tuntuiko minusta vain siltä? Ja nyt aamuissa on jo ollut selkeä syksyn tuiverrus, johon neuletakki on ollut sopiva ratkaisu. Tämä kuvan neule on Maarianhaminan tuliaisia (Me & Mimmi on ihana, ihana putiikki ihan keskustassa!); ostin ensimmäisen Sibin & Linnebjergin neuletakin pari vuotta sitten, ja olen pitänyt sitä todella paljon - se käy asuun kuin asuun!

neuletakki Sibin  & Linnebjerg
toppi Cos
housut J. Crew
kengät Boden

Korkkaritkin sujautin ekaa kertaa jalkaan, ja voi hyvänen aika, miten kipeiksi jalat tulivatkaan, vaikka näissä kengissä on oikein hyvä lesti! Korkkaripäivän jälkeen onkin taas pakko turvautua tennarihin...No, kohta kaikki lienee taas ihan rutiinia, täytyy totutella hetki.

Työntekokin on näköjään vaatinut oman sopeutumisprosessinsa, joka tulee uniin asti, sillä olen nukkunut todella huonosti jo monta yötä, ja viime yönä valvoin neljästä kuuteen :-( Töissä ei siis ole ollut mitenkään kamalaa, ihan päinvastoin, joten en ihan ymmärrä mistä kiikastaa. Itse asiassa samaa vaivaa oli loman alussakin, mutta se meni ohi about siinä vaiheessa, kun pääsimme Ruotsin puolelle - on siis tietysti varsin turhauttavaa, että olen taas samassa jamassa. Ehkä liikunnan lisääminen auttaisi? Siitä ainakin aloitan...

Tänään kävinkin jo koiran kanssa happihyppelyllä, ja nyt Scandal ja Greyn anatomia ovat torstai-iltani ilo! Kivaa iltaa teillekin!


4 kommenttia:

 1. Aivan ihana neuletakki. Pitääkin laittaa tuo putiikki korvan taakse. Olen kanssasi samaa mieltä että kesä on yleensä kovin lyhyt, mutta tänävuonna erityisen lyhyt. Aamulla oli vain 10 astetta lämmintä! Toivotaan, että sieltä vielä tulee syksyn lämpöaalto =D. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä uutta helleaaltoa minäkin toivon! Ja kiitos samoin mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Ihana neuletakki.
  Kello on vähän yli yhdeksän illalla ja auton mittari näytti äsken 12,5 astetta. Mulla oli ohut untsikka päällä, kun kävin kaupassa. Missä on ihanat ja lämpimät elokuun illat ja yöt. Ja nyt alkoi vielä sataa vettä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä viikonloppu on nyt jo ihan täyttä syksyä: sataa koko ajan ja tuuli oikein ujeltaa...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...