9.8.2016

Uusi pikkumusta

Havahduin kesänä aikana (miksi, veneillessä? oli ehkä aikaa miettiä kaikenlaista...) siihen, että multa puuttuu tyylikäs iltalaukku. Onhan mulla kaikenlaisia pikkulaukkuja hihnalla ja ilman, mutta kyllä tässä iässä naisella pitäisi jo olla joku tosi chic veska, joka käy asun kuin asun kanssa ja jonka kanssa kehtaa poseerata vaikka punaisella matolla (ikään kuin tekisin niin useinkin, hahahaha)!

Pikainen katsaus netaporterin, my-theresan ja matches.comin valikoimiin vahvisti ennakkoajatukseni brändin suhteen: Saint Laurent.* Väri oli helppo: musta. Ja sitten vielä mallin valintaan, mikä vaatikin jo hetken vertailua ja pohtimista. Halusin siis pienen ja siron laukun, mutta koska en kertakaikkiaan ole light packer edes iltajuhliin lähtiessä, on turha kuvitella, että saisin kaiken olennaisen (vähintään hiuslakka, luottokortti, puhelin, huulipuna, puuteri) mahtumaan sellaiseen ihan minimalistiseen, litteään kirjekuorilaukkuun - tai sitten se pullottaisi tosi rumasti, ja venyisi jo parin käyttökerran jälkeen ikävästi.  Hihna oli myös must, sillä se toivottavasti edes vähän pienentää laukun hukkaamisen todennäköisyyttä. Eli pieni, mutta tilava olalla roikotettava malli.

Viimeinen valinta oli näiden kahden laukun välillä, toivottavasti tein [minulle] oikean päätöksen! Paketti on jo matkalla, joten kohta pääsen fiilistelemään uutta veskaa :-)
*Chanel olisi ollut vahva vaihtoehto, mutta mikään nettikauppa ei tietääkseni myy sitä, ja kärsimättömänä ihmisenä halusin tehdä ostopäätöksen mahdollisimman pian

4 kommenttia:

 1. Hieno vaihtoehdot olivat molemmat. Ja musta on minustakin ihan paras väri, se vaan sopii kaikken muiden värien kanssa. Ihan jo jännittää, että kumman valitsit =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvin jännittäväähän tämä onkin :-D - mutta onneksi mustan kanssa ei edes voi mennä kamalasti vikaan!

   Poista
 2. Molemmat upeita. Vaikea valinta,hmmm, itse päätyisin vasemmanpuoleiseen, kaunis kultainen hihna perusteena:)
  Onnea uudelle laukulle, oli se kumpi tahansa.
  Tiina

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...