18.8.2016

Pink.

Olen pitkään ihaillut Tara Jarmonin mekkoja (ja muitakin vaatteita), mutta ole löytänyt mallistosta mitään itselleni sopivaa lähinnä siksi, että mulla on liikaa sekä mahaa että rintavarustusta... Kesän korvilla törmäsin kuitenkin Stockalla tähän mekkoon sellaisella "juoksen äkkiä tästä läpi ja haen lapselle sukkia" -reissulla - silloinhan sitä aina tekee parhaat löydöt, kun ei ole mitään edes etsimässä!


Pikasovituksen jälkeen ostopäätös oli tehty, ja mulla on nyt kovin pinkki mekko odottamassa uusia juhlia. Se kävi jo päällä parin tunnin verran, kun olimme naapurin yo-juhlissa, ja seuraava kerta taitaa olla sunnuntaina sukulaistytön rippijuhlissa - enpä ainakaan jää seinäruusuksi tuon värisessä koltussa :-D (Se on kyllä rankasta kuvankäsittelystä huolimatta edelleen vähän liian huutavanpinkki)
 

No, pari päivää mekon ostamisen jälkeen nappasin laivan tax-freessä tämän huulipunan, jonka piti olla se melkein nude arkipunani, mutta joka olikin vahingossa vähän sähäkämpi sävy. Lähempi tarkastelu osoitti, että se käy mainiosti uuden mekon kanssa, joten nyt mulla on tätä punaa ihan kaksin kappalein valmiina kaikkia niitä tulevia juhlia varten! Samoja juhlia odottaa se uusi laukkukin, mutta toistaiseksi kalenteri näyttää vähän tyhjältä... Pitäisikö pukeutua huomenna illalliselle ihan perheen kesken vähän paremmin, jotta saan äkkiä puskettua CPW:tä alemmaksi?!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana mekko! Kaunis ja yksinkertainen. Väriä pitää olla elämässä =D: Parhaat löydöt tekee juuri silloin kun niitä ei etsi. Ja auta armias kun pitäisi väkisin löytää jotain... ei löydy =D. Ihanaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - simppelille simppeliä :-)

   Samoin hienoa viikonloppua!

   Poista
 2. Upea mekko ja tuo väri on todella kaunis, hehkuva :)

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...