1.4.2012

Erilaisia onnen lähteitä

"Minäkö onnellinen?! Hmm...annapa tuore luu, niin voin näyttää vähän iloisempaa ilmettä!"
Tässä kuvassa näette onnellisen koiran, joka on juuri (pitkästä aikaa) saanut kirmata aamulenkkinsä vapaana metsässä juosten, haistellen ja puunjuuria tonkien (metsästää siis esim. hiiriä, jotka tekevät pesänsä puiden juurakoihin - ei tosin ole ikinä saanut yhtäkään saalista kiinni). On muuten tosi paljon hauskempaa hommaa kuin kiertää pari korttelia taluttimen päässä - etenkin kun omistaja vielä vaatii kävelemään "nätisti", eli ei saa vetää ja kulkea ristiin rastiin miten sattuu hajujen perässä.

Ja jos näkisitte kameran toiselle puolelle, näkisitte myös onnellisen omistajan, sillä on todella mieltä ylentävää ja ilahduttavaa seurata koiran kirmausta, loikkimista ja pomppimista vapaana - te muut koiranomistajat tiedätte varmasti, mitä tarkoitan! Lähimetsän lumet ovat siis vihdoinkin sulaneet sen verran, että siellä voi kävellä uppoamatta polven syvyiseen hankeen.

Tässä toinen pieni, mutta jatkuvasti arkea ilahduttava asia: kunnon latte.


Tämän aamuinen kahvi tuli Pauligin pavuista; nämä ovat niitä jotka sain Glorian juhlien goodie bagista. Nam!


Tämä päivä on pyhitetty perheelle, sillä olemme vasta tänään kaikki taas kotona pitkästä aikaa. Mukavaa sunnuntaita kaikille teillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...