30.4.2012

Hauskaa vappua Jaffan hengessä!

No, kyllä meillä avattiin pullo samppanjaakin, mutta kuva on kunnianosoitus Erik Bruunille, Jaffan nyt retrohenkisten julisteiden luojalle. Miehelle, joka kuvitti aikoinaan mm. Finnpapin vuosikertomuksia ties kuinka pitkään - sellaisen kun saisikin jostakin nähtäväksi!


Oman kuvasi voit tehdä täällä Aikakoneessa - ja oikeasti lahjakkaille on myös tarjolla mielenkiintoiselta kuulostava skaba.

Nyt jatkan hyvin rauhallista vapun viettoa perheen parissa, mukavaa iltaa teille kaikille!

3 kommenttia:

 1. No niin, nyt on sun blogi kahlattu läpi alusta loppuun. :D Oon tässä lähiaikoina jotain muutakin kautta tänne eksynyt, mutta nyt sitten linkityksesi myötä päädyin tänne ihan ajatuksella. Kyllä se nyt vaan on niin, että saat ihan taatusti minusta uuden lukijan. Ihanan välitöntä meininkiä sulla täällä ja tykkään tavastasi pukeutua. Ehkä minäkin joskus sitten hieman keveämpänä saan enemmän mahdollisuuksia pukeutumistyyliini. :)

  Aurinkoista ja ihanaa vappua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiitos. Keveämpää olemusta haen itsekin, ihan itsekkäästi itseni vuoksi: en ole siinä painossa, mitä jotenkin henkisesti kuvittelen olevani, joten muutama kilo saisi kernaasti tippua. Vaan jännä juttu, että tällainen cavan ja hyvän ruoan rakastaja (pasta! tuore leipä! suklaa!) ei onnistu laihtumaan :-O Onneksi vaatteilla saa peitettyä edes vähäsen...

   No mutta se tärkein: tervetuloa sinullekin lukijaksi ja hauskaa vappua! Skål!

   Poista
  2. No huh, en mä sussa kyllä nähnyt mitään ylikiloja! :) Jos niitä kuitenkin on, kuten itsepintaisesti väität (hih!)niin hyvin ne osaat peittää! :)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...