4.4.2012

Päivän asu

No eipä tullut kamalan korkealaatuinen kuva; pienensin lähettäessä vahingossa liian pieneksi ja poistin jo alkuperäisen kännykästä....

Jakku - Tommy Hilfiger
t-paita - Lindex
vyö - Tiger
chinot - Lindex
kengät - en muista :-)

Jakku on jo vuosia sitten hankittu Singaporesta ja aina tasaisin väliajoin "löydän" sen vaatekaapistani. Sitten taas noita housuja olen ostanut ihan kaksin kappalein, sekä beiget että tummansiniset. Tykkään mallista, joka on yläosasta aavistuksen väljä - mielestäni hieman naisellisempi kuin ihan perussuora malli.

Olette, vakkarilukijat, varmaan huomanneetkin, etten todellakaan osaa käyttää frillaa, pitsiä tai kuvioita - ainakaan perusraitaa villimpää. Tämä ensemble puhviolkapäineen ja rypytettyine vyötäröineen edustaa jo todella pitkälle vietyä revittelyä... Vielä vähän matkaa siihen, että tulisi vedettyä ne uudet, punaiset chinot jalkaan!
Tulin vasta töistä kotiin, ja vielä olisi tarkoitus jatkaa illalla hommia lisää. Höh. Onneksi aurinko paistaa vielä tässä vaiheessa iltaa, jaksaa ihan eri tavalla tsempata.

Sitten yksi iloinen ja jänskä asia: varasin meille hääpäivämatkan yllätyskohteeseen! Siitä on jo tosi pitkä aika, kun olemme olleet missään ihan kahdestaan, ja nyt suuntaamme vielä sellaiseen kaupunkiin ja maahan, jossa emme ole ennen käyneet. Siltä varalta, että mieheni kävisi täällä tekemässä salapoliisintyötä, en paljasta kohdetta ennen kuin vasta matkan jälkeen. Mielessäni koostan jo matkagarderoobiani ja mietin, mitä juuri siitä maasta kannattaisi ostaa :-) Aika lämmin siellä on ja paljon kulttuurihistoriallisesti arvokasta nähtävää trendikkään ravintolascenen lisäksi. Kuka arvaa?

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sinulla! Olen seuraillut tätä muutaman kuukauden ajan ja nyt täytyy oikein liittyä lukijaksi :) Hyvää pääsiäistä myös samalla!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Ninni ja tervetuloa lukijaksi! Ja hyvää pääsiäistä sinullekin!

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...